privé chauffeur

W

ij begrijpen maar al te goed hoe druk u het kunt hebben. Maar wat als de tijd die u onderweg bent productief kan worden. Een privéchauffeur zorgt ervoor dat u op de achterbank rustig kunt verder werken of de vergadering voorbereiden.

Uw verloren reisuren worden op dat ogenblik kostbare werkuren wat uw productiviteit ten goede komt.

Maar ook voor evenementen, restaurantbezoeken, diners is het geen overbodige luxe om gebruik te maken van chauffeursdiensten. Na een vermoeide dag, een glaasje op kunt u beter een chauffeur te uwer beschikking hebben.

Dankzij onze privéchauffeurs wordt uw reistijd op de achterbank effectieve werktijd of kunt u zich nog even ontspannen voor de afspraak.

Online Boeken Contacteer ons

Recent & veilig wagenpark

Geen verborgen kosten

24/7 klantendienst

Veilig online betalen

100% tevreden klanten

De voordelen van onze auto’s met privéchauffeur

Productief – bereidt u in alle rust voor op uw afspraak of vergadering tijdens de rit. Uw reistijd of zelfs filetijd worden op dat moment werktijd

Goedkoop – Het kost van een chauffeur zal veel lager zijn dan een vaste medewerker met wagen

Efficiënt – de privéchauffeur brengt u naar de afspraak, parkeert de auto voor de deur en staat meteen klaar voor de terugreis

Veilig – u kunt in alle rust en vooral veilig onderweg bellen, sms-en of andere zakendoen. Na een diner, feest wordt u veilig met een glaasje op tijs gebracht.

Flexibel – heeft u eerder de voorkeur om met uw eigen wagen vervoert te worden of verkiest u een wagen uit ons wagenpark. Wij laten u de keuze.

Vrijblijvende offerte aanvragen!

Heeft u interesse om een privé chauffeur te huren? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een prijsvoorstel! In de meeste steden in regio Gent, Brussel en Antwerpen kunnen wij u op korte termijn chauffeursdiensten aanbieden binnen de 24u. Stuur ons een aanvraag of bel ons zodat wij u een voorstel op maat kunnen bezorgen.
Offerte aanvragen >

Privé vervoer nodig? Huur onze ervaren chauffeurs

Een privé chauffeur huren is ideaal om uw klant of zakenrelatie in stijl op de halen van het hotel of een luchthaven tot bij uw bedrijf of event. Ons luxevervoer kan ingezet worden voor alle gelegenheden: van luchthavenvervoer maar ook voor eventvervoer, VIP vervoer, groepsvervoer, feestvervoer.

In onze klantenportfolio vindt u bedrijven, ambassades, overheden, multinationals, eventbureau’s en andere organisaties die op zoek zijn naar privévervoer voor hun gasten.

In ons wagenpark vindt u enkel de nieuwste automodellen en gekwalificeerde privé chauffeurs. Kortom een visitekaartje van formaat.

Privé Taxi = auto met chauffeur inhuren

Meer en meer zien we dat bedrijfsleiders, directeuren, CEO’s en managers gebruik maken van chauffeursdiensten. In de huidige economische tijden is time money, dag en nacht doorwerken is een normale zaak.

Een chauffeur met auto inhuren is een ideale oplossing om tijdens uw reistijd wat uit te rusten of gewoon verder te werken op de achterbank. Ontdek de voordelen van een echte privé taxi die u in alle comfort en discretie vervoert in uw eigen of één van onze luxewagens.

Tarieven van een privéchauffeur

Indien u enkel beroep doet op onze chauffeur zonder auto dan rekenen wij hier bijvoorbeeld een uurtarief voor. Dit gaat dan over de rijtijden maar ook de wachttijden van de chauffeur.

Bij het inhuren van een chauffeur met één van onze wagens rekenen wij hiervoor een kost per gereden KM en natuurlijk eventuele extra rij- en wachttijden.

Privéchauffeur huren met of zonder auto

Indien u verkiest om vervoert te worden in uw eigen wagen, dan volstaat het om enkel een privéchauffeur in te huren. Dankzij onze chauffeursdiensten moet u dan niet zelf rijden of investeren in een eigen chauffeur. Natuurlijk hebben wij ook een wagenpark met auto’s die uw discreet en comfortabel naar uw bestemming naar keuze brengen.

Onze chauffeurs zijn niet alleen ervaren maar hebben ook de nodige opleidingen gevolgd. Daarnaast hebben zij altijd een representatieve uitstraling dit wil zeggen aangepast kleding zoals maatpak of andere zakelijke kleding. In de meest gevallen zijn ze meertalig. Indien u specifieke wensen heeft qua vaardigheden, aarzel dan niet om ons te contacteren voor een chauffeur die voldoet aan uw wensen.

Privéchauffeur Huren?

Dankzij onze privéchauffeurs wordt uw reistijd op de achterbank effectieve werktijd.
Offerte aanvragen >