Koerierdiensten

U

w zending zo snel mogelijk op een plaats naar keuze? De MK-Way koerierdiensten kunnen snel en in alle discretie uw waardevolle documenten, enveloppen, brieven, pakketten of andere kleinere goederen op een bestemming naar keuze brengen.

Onze professionele chauffeurs zorgen dat uw zending in alle discretie en zonder tussenstops naar de eindlocatie wordt afgeleverd. MK-Way Koeriersdienst staat 24/7 voor u klaar en vervoert zoals ú dat wilt!

Dankzij onze koerierdiensten worden uw pakketten, brieven, documenten of andere belangrijke goederen in alle discretie en veiligheid bezorgd

Online Boeken Contacteer ons

U moet niet uw eigen personeel inschakelen voor het transport
Vaak sneller en goedkoper dan traditionele transportbedrijven
Ideaal voor vervoer in alle discretie en voor waardevolle zendingen
Wij verzenden 7 dagen per week, 24 uur per dag

Recent & veilig wagenpark

Geen verborgen kosten

24/7 klantendienst

Veilig online betalen

100% tevreden klanten

Koerier voor spoedzendingen

Als u met spoed een brief, goederen, pakket op een betaalbare manier wilt laten bezorgen dan bent u bij MK-way aan het goede adres. Onze chauffeurs zijn experten in het veilig en snel verzenden van kritische zendingen met een specifieke deadline.

Wilt u meer informatie over de koerierdiensten van MK-Way? Of wilt u direct een zending versturen? Neem dan contact op met ons bedrijf.

Ontvang een volledig vrijblijvende offerte!

Bent u op zoek naar koerier vervoer voor uw goederen, pakketten, enveloppen of andere waardevolle voorwerpen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken! Stuur ons nu een aanvraag en u ontvangt spoedig een aantrekkelijk voorstel!
Offerte aanvragen >

Ontvang een volledig vrijblijvende offerte!

Bent u op zoek naar zakelijk vervoer voor uzelf of uw gasten? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken! Stuur ons nu een aanvraag en ontvang spoedig een aantrekkelijk voorstel!
. Offerte aanvragen >