Eventvervoer

U

organiseert een event, dagje uit of een bijeenkomst waar kleine tot grote groepen vervoert moeten worden? Evenementvervoer is dan een ideale oplossingen om iedereen vervoert te krijgen.

In de meeste gevallen kan een shuttle service met een minibus voor 7 personen al een oplossing bieden. Maar in bepaalde gevallen zal een luxetouringcar huren met chauffeur de enige oplossingen zijn om grote groepen in Ă©Ă©n keer te vervoeren.

Dankzij onze evenementvervoer komen uw gasten zonder problemen aan op de locatie naar keuze. Onze privéchauffeurs brengen alle personen naar het event.

Online Boeken Contacteer ons

Onze vervoersoplossingen voor evenementen

VIP Taxiwagen

Laat u vervoeren door één van onze luxewagens zonder taxi logo. Dus echt VIP vervoer met een privéchauffeur

Taxibus met chauffeur

Voor grotere groepen tot 7 personen kunt u gebruik maken van onze discrete minibus voorzien van alle luxe

VIP Limousine

Wilt u VIP vervoer aanbieden waardoor uw gasten zich als echte beroemdheden zullen voelen. Kies dan voor een limo

Luxe Touringcar

Bent u echt met een grote groep? Een touringcar huren is dan de enige mogelijkheid om iedereen op hetzelfde ogenblik op het event te krijgen.

Privéchauffeur

U heeft een eigen wagen, maar u wenst zelf niet te rijden? Een privéchauffeur huren is dan een ideale oplossing om naar het even te gaan.

Pendel / Shuttle dienst

De gasten moeten van het event naar een parkeerplaats of andere locatie gebracht worden? Een pendel of shuttle dienst is dan de perfect oplossing

Recent & veilig wagenpark

Geen verborgen kosten

24/7 klantendienst

Veilig online betalen

100% tevreden klanten

Voordelen van evenementenvervoer

Veilig & verantwoord: denk aan de veiligheid van uw evenementbezoekers. Onze privé chauffeurs zorgen dat iedereen veilig thuis geraakt na een zware werkdag. Bovendien moeten ook de wagens niet onbewaakt achter blijven op een parking.

Flexibel: in tegenstelling tot taxidiensten, het openbaar vervoer bent u niet altijd zeker van de beschikbaarheid, zeker op het moment dat u naar huis wilt. Ons eventvervoer is 7 dagen per week beschikbaar met nachtdienst!

Onvergetelijk: door te kiezen uit Ă©Ă©n van onze luxe minibussen of een luxetouringcar wordt iedereen in alle comfort naar het evenement gebracht om er een onvergetelijke dag van te maken.

Goedkoop: wij spreken vooraf een vaste prijs af, zo weet u exact hoeveel het vervoer na afloop zal kosten. Indien u rekening houdt met parkeerkosten of individueel per gast is dit vaak goedkoper.

Eventvervoer Boeken?

Dankzij MK-way wordt u veilig en snel naar een evenement vervoerd. Bent u op zoek naar eventvervoer? U kunt gratis online uw vervoer boeken en de kostprijs berekenen.
Eventvervoer boeken >

Ontvang een volledig vrijblijvende offerte!

Bent u op zoek naar eventvervoer voor uzelf of uw gasten? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken! Stuur ons nu een aanvraag en ontvang spoedig een aantrekkelijk voorstel!
Offerte aanvragen >

Verschillende mogelijkheden qua eventvervoer

Organisatoren van een event hebben in vele gevallen ook de verantwoordelijkheid om vervoersoplossingen te bieden. Zeker wanneer er alcohol geschonken wordt, is privé- of groepsvervoer met een chauffeur een goede oplossing naast het bijvoorbeeld openbaar vervoer.

Er zijn verschillende mogelijkheden qua privévervoer met chauffeur tijdens een evenement:

  1. Taxidienst – de gasten worden op de hoogte gebracht dat er privĂ©- of groepsvervoer voorzien is met luxewagens. De diensten van MK-Way worden gedeeld met de klanten die dan rechtstreeks of via de organisatie vervoer kunnen reserveren.
  2. Gereserveerd vervoer – u reserveert vooraf het aantal wagens en ritten die nodig zijn om de gasten heen en terug te brengen naar het event en een ander afgesproken locatie
  3. Auto met privĂ©chauffeur – u kiest voor een aantal chauffeurs die op de locatie klaarstaan om de gasten van het evenement terug naar huis te rijden. Elke chauffeur diet Ă©Ă©n enkele rit
  4. Shuttle / pendeldienst – Er is Ă©Ă©n of meerdere chauffeurs die klaar staan om de gasten naar huis te voeren. Daarna keren de chauffeur(s) terug naar het event om klaar te staan voor de volgende gasten die gebruik willen maken van het eventvervoer.

Het ophalen van de gasten kan natuurlijk op verschillende locaties, bij uw bedrijf, bij hen thuis of van een parkeerplaats buiten de stad bij parkeergebrek bij de eventlocatie. Bij het einde van het event worden de gasten dan teruggebracht naar een locatie naar keuze.

Van individueel tot groepsvervoer voor events

Evenementen bestaan er natuurlijk in alle mogelijke groottes: van 20 tot 2.000 personen, alles is zowat mogelijk. Het is goed mogelijk dat heel wat gasten op eigen houtje met het openbaar vervoer (trein, metro, tram, bus) of met de eigen wagen naar het event komen.

Het is bijna onmogelijk om voor iedereen privĂ©vervoer in te zetten. Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden. Uw VIP’s kunnen opgehaald en teruggebracht worden met een luxewagen met privĂ©chauffeur.

Kleinere VIP groepen tot 7 personen kunnen gebruik maken van onze minibussen. Voor grotere groepen kunt u natuurlijk opteren voor een luxetouringcar of zelfs voor limousinevervoer. Aarzel niet om ons te contacteren, wij werken graag een voorstel op maat uit op basis van uw noden!