Groepsvervoer

U

heeft binnenkort vervoer nodig voor een grotere groep mensen? Dankzij het groepsvervoer bij MK-Way kunnen wij zowel grote als kleine groepen van punt A naar punt B brengen.

Wij vervoeren tot 4 personen in onze gewone wagens, tot 7 personen in onze luxewagens, tot 12 personen in onze limousines, voor grotere groepen zijn meerdere wagens of een luxecar ook een optie.

Dankzij onze dienst groepsvervoer kunt u grotere groepen mensen vervoeren naar elke gelegendheid!

Online Boeken Contacteer ons

Recent & veilig wagenpark

Geen verborgen kosten

24/7 klantendienst

Veilig online betalen

100% tevreden klanten

Voordelen van groepsvervoer

Veilig & verantwoord: denk aan de veiligheid van uzelf en uw groep. Onze privé chauffeurs spelen BOB en zorgen dat iedereen veilig thuis geraakt na een avondje stappen

Flexibel: in tegenstelling tot taxidiensten, het openbaar vervoer bent u niet altijd zeker van de beschikbaarheid, zeker op het moment dat u naar huis wilt. Ons groepsvervoer is 7 dagen per week beschikbaar met nachtdienst!

Onvergetelijk: door te kiezen uit één van onze luxewagens of minibussen wordt u in alle comfort naar het event gebracht om er een onvergetelijke avond van te maken.

Goedkoop: wij spreken vooraf een vaste prijs af, zo weet u exact hoeveel het vervoer na afloop zal kosten. Indien u dit dan deelt door het aantal gasten dan komt dit zeer voordelig uit

Groepsvervoer Boeken?

Dankzij MK-way wordt u veilig en snel in grotere groepen vervoerd. Bent u op zoek naar groepsvervoer? U kunt gratis online uw vervoer boeken en de kostprijs berekenen.
Groepsvervoer boeken >

Ontvang een volledig vrijblijvende offerte!

Bent u op zoek naar groepsvervoer voor uzelf of uw gasten? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken! Stuur ons nu een aanvraag en ontvang spoedig een aantrekkelijk voorstel!
Offerte aanvragen >

Individueel tot groepsvervoer

Naast onze luxewagens die tot 3-4 personen kunnen vervoeren, hebben we ook een luxe minibussen tot 7 personen. Deze minibus is ideaal omdat de zetels niet alleen naast elkaar maar ook naar elkaar toe gericht staan, zo kunnen jullie al meteen het feestje onderweg al starten. Natuurlijk kunt u ook een limousine huren, zo wordt u als een echte filmster of beroemdheid naar het feest gebracht.

Luxe Taxi voor groepen

Het voordeel van onze wagens is dat deze discreet zijn en zeer luxueus. In tegenstelling tot de meeste taxi’s kunt u zo in alle discretie op een tijdstip naar keuze opgehaald en veilig teruggebracht worden naar huis. Ook tijdens weekends en vakantieperiodes staat onze nachtchauffeur paraat om ook groepen terug thuis te brengen.