Ceremoniewagens

B

ent u op zoek naar een luxe wagen om in stijl aan te komen op uw feest of event? Een ceremoniewagen huren is ideaal om u te laten vervoeren in stijl voor een huwelijk, gouden bruiloft, feest of jubileum die iets meer dan een doordeweekse wagen vereist.

Voor elke gelegenheid vinden wij een passende ceremoniewagen uit ons wagenpark of via één van onze partners.

Een ceremoniewagen met chauffeur huren is ideaal om in stijl aan te komen op een huwelijksfeest, gouden bruiloft of andere feestgelegenheid.

Online Boeken Contacteer ons

Gekwalificeerde en ervaren chauffeurs
Ruime keuze uit verschillende discrete luxewagens
Aantrekkelijke prijzen en tarieven op maat
Voor zowel individuen als voor groepen

Recent & veilig wagenpark

Geen verborgen kosten

24/7 klantendienst

Veilig online betalen

100% tevreden klanten

Ceremoniewagens huren in uw regio

Hoewel wij ceremoniewagens verhuren overal in België vindt u hieronder een overzicht van de meest gekozen locaties van onze klanten in de regio Gent: Merelbeke, De Pinte, Sint-Martems-Latem, Deinze, Lokeren, Evergem, Aalst; in regio Brussel: Anderlecht, Ternat, Ukkel, Drogenbos, Zaventem, Elsene, Dilbeek, Schaarbeek.

Online Boeken?

Dankzij MK-way wordt u veilig en snel naar de luchthaven vervoerd. Bent u op zoek naar luchthavenvervoer? U kunt gratis online uw vervoer boeken en de kostprijs berekenen.
Luchthavenvervoer boeken >

Kostprijs? Vraag een vrijblijvende offerte

De kostprijs van een ceremoniewagen hangt af van verschillende factoren. Eerst en vooral heeft u natuurlijk het soort type wagen, gaat u voor een klassieke luxewagen, een statige limousine of voor een sierlijke oldtimer. Daarnaast spelen ook het aantal te rijden kilometers en het aantal werkuren van de chauffeur een rol. Wij hebben geen vaste prijzen maar werken steeds een voorstel op maat uit. Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte op maat.
. Offerte aanvragen >

Ceremoniewagens voor elke gelegenheid

U kan het zo gek niet bedenken maar we hebben zeker wel een ceremoniewagen die bij uw feest of event past. Een luxe minibus die uw gasten vervoert, een lange limousine voor een echt vervoer met sterallures tijdens een bruiloft een klassieke sportwagen voor een fotoshoot, een gerestaureerde autobus als promomiddel.

Wij hebben een breed aanbod van wagens: oldtimers, cabrio’s, luxewagens, limousines en bieden zelfs stretch limo’s aan. In één woord: een ceremoniewagen voor elke gelegenheid en op maat van uw event.
Contacteer ons en vertel ons welke ceremoniewagen bij voorkeur wenst te huren.

Ceremoniewagens met ervaren chauffeurs

Welke ceremoniewagen u ook kiest, onze chauffeurs zijn niet alleen ervaren maar passen ook hun kleding stijl aan het event. Afhankelijk van de gelegenheid dragen wij een smoking of een maatpak. Laat ons gerust weten welke kleding u verkiest bij het huren van uw wagen.

Indien uw andere wensen heeft qua vaardigheden waarover de chauffeur moet beschikken, aarzel dan niet om dit ons mee te delen.