Zakenvervoer

U

krijgt nooit een tweede kans voor een tweede indruk. Zakelijk vervoer is een ideale manier om in deze huidige economische tijden op een efficiënte, betrouwbare, betaalbare en klantgerichte manier uw zakelijke relaties te onderhouden.
In naam van uw bedrijf ontvangen wij uw zakelijke relaties of medewerkers op de luchthaven, evenement, congres of hotel en begeleiden hen naar hun bestemming naar keuze. Maar wij bieden ook vervoer aan met een privé chauffeur, transport van documenten of een koerierdienst voor bedrijven.

Voor een perfect zakelijk vervoer dragen onze chauffeurs een keurig kostuum en rijden in een representatieve auto (Mercedes E en S klasse).

Online Boeken Contacteer ons

representatieve en gekwalificeerde chauffeurs met discrete wagens
vervoer in alle discretie van personen maar ook documenten of andere pakketten
comfortabel vervoer per luxe taxi met de mogelijkheid om ongestoord te kunnen werken of bellen
meertalige chauffeurs

Overzicht zakelijk vervoer

U heeft een eigen wagen maar bent u op zoek naar een privé chauffeur die met uw eigen wagen zorgt voor vervoer van A naar B? Ontdek onze privéchauffeursdiensten

U of u gezelschap wenst in alle discretie vervoerd worden met één van onze luxewagens? Ontdek onze discrete auto’s met chauffeur

Snel en in alle discretie documenten, pakketten, enveloppen, medicijnen laten vervoeren? Ontdek onze transportdienst

Veilig en snel kleine waardevolle goederen, pakketten naar een bestemming naar keuze? Ontdek onze koerierdienst

Recent & veilig wagenpark

Geen verborgen kosten

24/7 klantendienst

Veilig online betalen

100% tevreden klanten

Zakenvervoer op maat

In tegenstelling tot een traditioneel taxibedrijf kunnen wij u in alle discretie naar alle mogelijke bestemmingen brengen zonder limieten. Tijdens het vervoer kunnen de gasten in alle comfort verder werken of uitrusten. Dit kan vervoer zijn van uw bedrijf naar een luchthaven, hotel, treinstation, restaurant, evenement of één van de verschillende luchthavens in binnen- en buitenland. Dankzij onze gediplomeerde, representatieve chauffeurs bent u er zeker van het zakenvervoer tot in de puntjes verzorgd is.

Ook zonder gasten zorgen wij dat uw documenten, pakketten of andere waardevolle zaken in alle discretie vervoerd worden.

Online Boeken?

Dankzij MK-way wordt u veilig en snel naar de luchthaven vervoerd. Bent u op zoek naar luchthavenvervoer? U kunt gratis online uw vervoer boeken en de kostprijs berekenen.
Luchthavenvervoer boeken >

Ontvang een volledig vrijblijvende offerte!

Bent u op zoek naar zakelijk vervoer voor uzelf of uw gasten? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken! Stuur ons nu een aanvraag en ontvang spoedig een aantrekkelijk voorstel!
. Offerte aanvragen >

Zakelijk vervoer reserveren

Wil u zakelijk vervoer reserveren of de tarieven kennen? In tegenstelling tot luchthavenvervoer en bijvoorbeeld traditionele taxidiensten zijn deze diensten steeds op aanvraag. Daarna werken wij een volledig voorstel op maat uit afhankelijk van de afstand, periode en andere mogelijke wensen zoals type wagen. Zo kunnen wij zeer scherpe prijzen hanteren voor ons privévervoer.

U wilt een prijsberekening of zakelijk vervoer reserveren? Contacteer ons via telefoon of vraag een offerte aan via het offerteformulier.