Limousines

W

ilt u eens als een beroemdheid vervoerd worden? Een limousine huren met chauffeur is uitstekend voor verschillende gelegenheden. Waar u ook komt een limo springt meteen in het oog. Zeker wanneer u kiest voor een Hummer Limo of wat dacht u van een roze limousine? De traditionele zwarte of witte limo is geschikt voor de meeste momenten waar u in stijl wilt verschijnen op een afspraak.

Arriveer in stijl met onze limo service? Bij MK-Way kunt u een limousine met chauffeur huren tot 10-12 personen.

Online Boeken Contacteer ons

Professionele & gastvrije chauffeurs
Tot 12 personen veroveren in één keer
Mogelijkheid tot dranken tijdens de limo rit (minibar)
Kies uit verschillende limousines
7 dagen per week 24 uurs service!

Recent & veilig wagenpark

Geen verborgen kosten

24/7 klantendienst

Veilig online betalen

100% tevreden klanten

Limo vervoer tot 12 personen

Het grootste voordeel van een limo huren, is dat u snel en in stijl een groep personen kunt vervoeren, het perfecte groepsvervoer. In één enkele limowagen kunnen 6, 8, 10 personen tot wel 12 personen.

In tegenstelling tot onze luxewagens waar tot 4 personen kunnen vervoerd worden of onze luxe minibus tot wel 7 personen. In een limousine arriveert u in ultieme stijl: het beste begin van een fantastische avond. Limousines zijn stijlvol, luxueus, feestelijk, rijkelijk en succesvol.

Afhankelijk van de grootte van de groep kunnen wij een kleinere, grotere of meerdere limousines voorzien om alle personen te vervoeren.

Limo huren?

Wilt u een bepaalde limousine huren. Vraag ons een vrijblijvende offerte voor een limo met chauffeur.
Offerte aanvragen >

Kostprijs? Vraag een vrijblijvende offerte

De kostprijs van een limousine huren hangt af van verschillende factoren. Eerst en vooral heeft u natuurlijk het soort type limo, gaat u voor een klassieke limo, een hummer limousine of voor een sierlijke oldtimer. Daarnaast spelen ook het aantal te rijden kilometers en het aantal werkuren van de chauffeur een rol. Wij hebben geen vaste prijzen maar werken steeds een voorstel op maat uit. Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte op maat.
. Offerte aanvragen >

Limousine huren voor elke gelegenheid

Het maakt niet uit welke gelegenheid maar een limousine is geschikt voor allerlei feestelijkheden, we geven u alvast enkele ideeën wanneer onze klanten een limo inzetten voor het vervoer van hun klanten of gasten.

U wilt op een stijlvolle manier naar een feestje? Of het nu gaat over een avondje stappen, een galadiner, een sweet sixteen party, vrijgezellenfeest, bachelor party of verjaardagsfeest een limo zorgt voor feestvervoer zoals een beroemdheid!

Natuurlijk zijn er ook de traditionele bruiloften waar een limousine het perfecte trouwvervoer is naast een traditionele ceremoniewagen. Ook bij jubileums, huwelijksaanzoeken en bedrijfsfeesten is een limo huren een ideale keuze qua transportmiddel.

Hoeveel kost een limousine met chauffeur?

De prijs van een limo hangt af van verschillende factoren. Eerst en vooral worden de kosten bepaald door het type van limo dat u wenst te huren. Een kleine limo is natuurlijk veel goedkoper dan een grote limo van 12 personen. Daarnaast heb je ook exclusieve limo’s zoals de Hummer die duurder is dan een klassieke Cadillac of een Chrysler. Daarnaast zijn er ook de kleuren en optie die een rol kunnen spelen. Zo heeft u roze limo’s naast de witte en zwarte.

In combinatie met de afstand alsook de werkuren van de chauffeur kunnen de prijzen sterk verschillen. Daarom raden we u steeds aan om uw voorkeuren op e-mail te zetten, daarna kunnen we u een juiste huurprijs berekenen.

Limo huren in België

Hoewel wij limo’s verhuren overal in België vindt u hieronder een overzicht van de meest gekozen locaties van onze klanten in de regio Gent: Merelbeke, De Pinte, Sint-Martems-Latem, Deinze, Lokeren, Evergem, Aalst; in regio Brussel: Anderlecht, Ternat, Ukkel, Drogenbos, Zaventem, Elsene, Dilbeek, Schaarbeek. Wilt u een limousine huren in een andere gemeente of provincie? Geen probleem, stuur ons gerust een offerte aanvraag, we bekijken dan snel de mogelijkheden voor uw regio!