Auto met chauffeur

B

ent u op zoek naar een auto met chauffeur? Bij MK-Way kunt u verschillende luxewagens met privéchauffeur huren. Chauffeursdiensten zijn niet enkel interessant wanneer u niet over een eigen wagen beschikt, daarnaast kunnen wij u natuurlijk ook met uw eigen wagen vervoeren.

Een auto met chauffeur is perfect service wanneer u gasten of klanten in alle discretie wilt vervoeren. Onze voertuigen zijn niet alleen luxewagens maar zijn ook helemaal discreet. Voor uzelf is een privéchauffeur ideaal omdat u gewoon verder kunt werken op de achterbank op weg naar uw volgende afspraak.

Dankzij onze auto’s met chauffeur kunt u eenvoudig verder werken op weg naar uw volgende afspraak of ideaal om uw klanten in alle discretie te vervoeren.

Online Boeken Contacteer ons

Gekwalificeerde en ervaren chauffeurs
Ruime keuze uit verschillende discrete luxewagens
Aantrekkelijke prijzen en tarieven op maat
Voor zowel individuen als voor groepen (tot 8 mensen)

Recent & veilig wagenpark

Geen verborgen kosten

24/7 klantendienst

Veilig online betalen

100% tevreden klanten

Ervaren & hoffelijke chauffeurs

Onze chauffeurs zijn niet alleen ervaren maar hebben ook de nodige opleidingen gevolgd. Daarnaast hebben zij altijd een representatieve uitstraling dit wil zeggen aangepast kleding zoals maatpak of andere zakelijke kleding. In de meest gevallen zijn ze meertalig. Indien u specifieke wensen heeft qua vaardigheden, aarzel dan niet om ons te contacteren voor een chauffeur die voldoet aan uw wensen.

Vrijblijvende offerte aanvragen!

Heeft u interesse om een auto met chauffeur te huren? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat! In de meeste steden in regio Gent, Brussel en Antwerpen kunnen wij u op korte termijn chauffeursdiensten aanbieden binnen de 24u. Stuur ons een aanvraag of bel ons zodat wij u een voorstel kunnen bezorgen.
. Offerte aanvragen >

Chauffeur met auto voor alle gelegenheden

Een auto met chauffeur huren is ideaal om een klant of zakenrelatie in stijl op te halen op de luchthaven of van het hotel tot bij u in het bedrijf. Het maakt eigenlijk niet uit, maar onze chauffeurs worden ingezet voor allerlei gelegenheden dus niet enkel luchthavenvervoer maar ook voor eventvervoer, feestvervoer, groepsvervoer, VIP vervoer.

Onze klanten zijn bedrijven maar ook ambassades, overheden, multinationals en evenementenbureau ‘s die op zoek zijn naar luxevervoer voor hun klanten.

Bij MK-Way kunt u tegen scherpe prijzen voor elke gelegenheid een auto met chauffeur huren. In ons wagenpark vindt u enkel de nieuwste automodellen en gekwalificeerde privé chauffeurs. Kortom een visitekaartje van formaat.

Prijzen van een auto met chauffeur huren?

De prijs van een auto met chauffeur is in de eerste plaats afhankelijk van het type wagen dat u wenst te huren. Daarnaast zijn de tarieven variabel en afhankelijk van bijvoorbeeld het aantal uren en de te rijden afstand. Wij raden u aan om steeds contact op te nemen en duidelijk te formuleren wat de opdracht precies inhoudt. Op deze manier kunnen wij een offerte op maat uitwerken op basis van de geleverde info.