VIP vervoer

S

oms volstaat een traditionele taxi niet uw klanten op een klassevolle manier te vervoeren. Daarom biedt MK-Way VIP vervoer aan voor bedrijven die hun zakenrelaties op het allerhoogste niveau willen verplaatsen van A naar B.

Uw gast(en) worden ontvangen door een stijlvolle privé-chauffeur, die gewend is om te gaan met VIP gasten. Zo beschikken wij over de nieuwste Mercedes E-class, V-class of S-class.

Met ons wagenpark en opgeleide chauffeurs die u kunt inhuren behoren wij tot de Europese top van luxevervoer. Uiteraard kunt u erop rekenen dat de privacy van uzelf of uw gast is gewaarborgd.

Behandel uw klanten als echte VIPs Bij MK-Way kunt u VIP-vervoer met privéchauffeur reserveren voor allerlei gelegenheden.

Online Boeken Contacteer ons

Professionele privé chauffeurs
7 dagen per week 24 uurs service!
MKies uit verschillende luxewagens, minibussen & limousines
Vervoer in alle discretie

Vervoer voor VIP’s volledig op maat

In de meest gevallen zullen onze luxewagens of luxeminibus volstaan om tot 7 personen te vervoeren. Wilt u meer VIP’s vervoeren? Geen probleem dan kunnen wij meerdere wagens inzetten of een shuttle service. Natuurlijk zijn er ook nog andere mogelijkheden voor VIP-groepsvervoer, denken we aan limousines of VIP-touringcars met een capaciteit tot wel 35 personen.

Het is daarom een zeer goed idee om ons vooraf te contacteren en duidelijk te specificeren welk type van VIP-vervoer u wenst. Het aantal VIP’s, uw budget en doelgroep zullen een belangrijke rol spelen bij het uiteindelijke voorstel dat we voor uw uitwerken.

Recent & veilig wagenpark

Geen verborgen kosten

24/7 klantendienst

Veilig online betalen

100% tevreden klanten

VIP personenvervoer met privé chauffeur

Ons hoogwaardig personenvervoer bestaat uit representatieve auto’s en chauffeurs.

Uw VIP of VIP’s worden door onze privéchauffeurs stipt op tijd opgehaald op een locatie naar keuze: luchthaven, hotel of bij hen thuis. Zij zullen zonder onderbreking naar de afgesproken eindbestemming worden gebracht. U kunt kiezen voor luxevervoer in één van onze comfortabele auto’s of minibussen. U kunt ook kiezen uit VIP personenvervoer in de vorm van limousinevervoer. Bij grotere groepen kunt u kiezen voor een shuttle service.

VIP chauffeursdiensten in België

Hoewel wij VIP-vervoer overal in België aanbieden, vindt u hieronder een overzicht van de meest gekozen locaties van onze klanten in de regio Gent: Merelbeke, De Pinte, Sint-Martems-Latem, Deinze, Lokeren, Evergem, Aalst; in regio Brussel: Anderlecht, Ternat, Ukkel, Drogenbos, Zaventem, Elsene, Dilbeek, Schaarbeek. Wilt u VIP-vervoer huren in een andere gemeente of provincie? Geen probleem, stuur ons gerust een offerte aanvraag, we zorgen ervoor dat het luxevervoer van uw VIP op elke locatie tot in de puntjes verzorgt is.

VIP vervoer huren?

Wilt u een bepaalde type VIP vervoer huren. Vraag ons een vrijblijvende offerte voor een VIP vervoer met chauffeur.
Offerte aanvragen >