Taxi Luchthavenvervoer Zelzate

Zoekt u een goedkope taxi naar de luchthaven in regio Zelzate?

luchthavenvervoer taxi van Zelzate

De ervaren chauffeurs van MKWay komen u met een taxi ophalen in de regio 9060. Met onze privé taxi’s arriveert u ontspannen en snel op een luchthaven naar wens in binnen- en buitenland.

Individueel of in groep tot 8 personen brengen wij u vanuit Zelzate in een taxi naar een luchthaven die u zelf kiest! Dit in de meest comfortabele en luxueuze omstandigheden met één van onze wagens of minibussen.

 

Online BoekenContacteer ons

 

Dankzij MK-way luchthavenvervoer begint uw reis aan de voordeur in Zelzate. Een rechtstreekse taxi van bij u thuis tot in de luchthaven van Zaventem, Charleroi, Antwerpen, Düsseldorf, Eindhoven.

 

Waarom kiezen voor MKWay luchthaven taxi’s in Zelzate

 • Lage Tarieven – geen boekingskosten of toeslagen
 • Bespaar tijd en geld – Vaste tarieven & geen verrassingen
 • Betrouwbaar – ervaren & meertalige taxichauffeurs
 • Eenvoudig – online reserveren in minder dan een minuut

 

 

Reistijden met een luchthaven taxi van Zelzate naar verschillende luchthavens

 • Nationale Luchthaven Zaventem is ongeveer 88 km & 58 minuten rijden
 • Brussels South Charleroi Airport is ongeveer 128 km & 84 minuten rijden
 • Luchthaven Oostende-Brugge is ongeveer 85 km & 67 minuten rijden
 • Internationale Luchthaven Antwerpen is ongeveer 54,39 km & 43 minuten rijden
 • Luchthaven Luik-Bierset is ongeveer 171 km & 100 minuten rijden
 • Düsseldorf Airport is ongeveer 87,79 km & 58 minuten rijden
 • Eindhoven Airport is ongeveer 136,62 km & 86 minuten rijden
 • Luchthaven van Rijsel is ongeveer km & 80 minuten rijden
 • Luchthaven van Parijs is ongeveer 55,42 km & 41 minuten rijden
 • De Luchthaven Rotterdam is ongeveer 87,79 km & 58 minuten rijden
 • De Luchthaven Amsterdam Schipholis ongeveer 193,19 km & 116 minuten rijden

 

Taxi Luchthaven Zelzate nodig? Vervoer boeken in 3 stappen

Het reserveren van uw luchthaven taxi is eenvoudig via ons online boeking systeem.

1. Zoeken

Vertel ons wanneer, waar en voor hoeveel personen u vervoer nodig hebt

2. Prijsberekening

Op basis van uw vraag berekenen wij de kostprijs van uw vervoer.

3. Reserveer Online

Reserveer en betaal veilig online met Bancontact, Visa of Mastercard.

 

Van en naar diverse luchthavens in België, Nederland en Duitsland

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin of de Luchthaven van Rijsel van Zelzate? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Zelzate naar Rijsel

Een taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge van Zelzate? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Zelzate naar Oostende

Een taxi van Een taxi van Brussels South Charleroi Airport of de Luchthaven van Gosselies van Zelzate? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Zelzate naar Charleroi

Een taxi van Düsseldorf Airport of de Flughafen Düsseldorf van Zelzate? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Zelzate naar Düsseldorf in Duitsland

Een taxi van Eindhoven Airport of de vliegbasis Eindhoven van Zelzate? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Zelzate naar Eindhoven

Een taxi van de Internationale Luchthaven Antwerpen van Zelzate? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Zelzate naar Antwerpen in België

Een taxi van Brussels Airport of de Nationale luchthaven van Zelzate? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Zelzate naar Zaventem

Een taxi van Amsterdam Airport Schiphol of de Koninklijke Luchthaven Schiphol van Zelzate? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Zelzate naar Amsterdam

Een taxi van Aéroport de Paris-Charles de Gaulle of de Luchthaven van Parijs van Zelzate? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Zelzate naar Charles de Gaulle in Roissy

 

Prijzen van Taxi Zelzate Luchthaven

Er zijn meer dan 12 Taxibedrijven in Zelzate en omgeving die luchthavenvervoer aanbieden.
Het is dus onmogelijk om alle prijzen te vergelijken. Daarom bieden wij vaste prijzen aan per regio.

Bereken uw ritprijs via onze bookingsysteem, kies voor een offerte-aanvraag of contacteer ons voor een vaste prijs, geen verborgen kosten.

 

Luchthaventransfer vanuit Zelzate met privé taxi tegen vaste prijs

Kijk niet meer vol angst naar een taximeter, maar weet op voorhand hoe goedkoop u naar de luchthaven gebracht wordt. Onze prijzen zijn vast en zonder verrassingen.

Bij ons ligt de nadruk altijd op service en comfort. Reist u met ons luchthavenvervoer vanuit Zelzate, dan bent u verzekert van een ontspannen rit.

Onze chauffeurs zijn allen ervaren en ons luxe wagenpark bestaat o.a. uit wagens van Mercedes voor uw luchthaven taxi service van 2 tot 8 personen. Voordelig, betrouwbaar en comfortabel: onze privé taxidienst biedt het allemaal.

Kaart luchthavenvervoer in Zelzate

 

Mkway: uw spécialist in taxivervoer in regio 9060

Bent u ook één van de 12490 inwoners van Zelzate, Plaats in België en bent u op zoek naar een specialist in luchthavenvervoer? Met meer dan 10 jaar ervaring is het taxibedrijf Mkway gespecialiseerd in vervoer naar luchthavens in binnen- en buitenland.

Wij komen u gerust ophalen bij het stadhuis van Zelzate in de Grote Markt 1 of in de buurt van het OCMW in de Kleine Landeigendomlaan.

De inwoners van de omliggende deelgemeentes zoals komen we natuurlijk ook ophalen voor vervoer naar de luchthaven met onze prive taxi’s.

 

Algemene info van Zelzate

Info

Toerisme

Hotels

Meest gezocht

Zelzate is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen, gelegen ten noorden van de provinciehoofdstad Gent, tegen de grens met Nederland. De gemeente telt ruim 12.000 inwoners, die Zelzatenaars worden genoemd.

,

Den Hof, J.F.K Hotel Restaurant, Aparthotel Royal Zelzate

gemeente zelzate contact, zelzate nieuws, gemeente zelzate technische dienst, zelzate zwembad, zelzate markt, zelzate belgië geplande evenementen, zelzate kaart, zelzatebrug

 

Taxi Luchthaven vanuit Zelzate en omgeving

Natuurlijk hebben wij niet enkel klanten uit Zelzate,   maar ook van de deelgemeenten. Alvast een lijst van de meest dichtbijgelegen gemeentes waar wij luchthavenvervoer verzorgen:
De Katte, De Akker, Laatstenstuiver, Kallemansputte, Denderdreef, Debboutshoek, Groenenbriel, Hoek, Poel, De Heide

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven vanuit Zelzate?

De prijs van uw taxivervoer vanuit Zelzate, is afhankelijk van de luchthaven bestemming. Het aantal personen speelt natuurlijk ook een rol. Mkway is in tegenstelling tot de traditionele taxibedrijven zoals taxibedrijven in Zelzate, een spécialist in luchthavenvervoer.

Indien wij geen wagens meer beschikbaar hebben dan verwijzen we u graag door naar onze collega taxibedrijven zoals Boderez Freddy, Transferservice,Van den Bossche Freddy, AB Drive,Rousseau, BC Service, Fly Away, Airway Services, Taxani, Taxi Didier, Dewae, Ammy.

Hierdoor kunnen wij vaak beter prijzen aanbieden dan andere vervoersbedrijven! Bereken uw ritprijs of vraag een offerte voor de prijs van uw luchthavenvervoer met privé taxi.