Taxi Luchthavenvervoer Zaventem

Zoekt u een goedkope taxi naar de luchthaven in regio Zaventem?

luchthavenvervoer taxi van Zaventem

De ervaren chauffeurs van MKWay komen u met een taxi ophalen in de regio 1930. Met onze privé taxi’s arriveert u ontspannen en snel op een luchthaven naar wens in binnen- en buitenland.

Individueel of in groep tot 8 personen brengen wij u vanuit Zaventem in een taxi naar een luchthaven die u zelf kiest! Dit in de meest comfortabele en luxueuze omstandigheden met één van onze wagens of minibussen.

 

Online BoekenContacteer ons

 

Dankzij MK-way luchthavenvervoer begint uw reis aan de voordeur in Zaventem. Een rechtstreekse taxi van bij u thuis tot in de luchthaven van Zaventem, Charleroi, Antwerpen, Düsseldorf, Eindhoven.

 

Waarom kiezen voor MKWay luchthaven taxi’s in Zaventem

 • Lage Tarieven – geen boekingskosten of toeslagen
 • Bespaar tijd en geld – Vaste tarieven & geen verrassingen
 • Betrouwbaar – ervaren & meertalige taxichauffeurs
 • Eenvoudig – online reserveren in minder dan een minuut

 

 

Reistijden met een luchthaven taxi van Zaventem naar verschillende luchthavens

 • Nationale Luchthaven Zaventem is ongeveer 0 km & 0 minuten rijden
 • Brussels South Charleroi Airport is ongeveer 68 km & 46 minuten rijden
 • Luchthaven Oostende-Brugge is ongeveer 126 km & 78 minuten rijden
 • Internationale Luchthaven Antwerpen is ongeveer 44,37 km & 33 minuten rijden
 • Luchthaven Luik-Bierset is ongeveer 89 km & 51 minuten rijden
 • Düsseldorf Airport is ongeveer 0 km & 0 minuten rijden
 • Eindhoven Airport is ongeveer 126,6 km & 76 minuten rijden
 • Luchthaven van Rijsel is ongeveer km & 80 minuten rijden
 • Luchthaven van Parijs is ongeveer 45,4 km & 31 minuten rijden
 • De Luchthaven Rotterdam is ongeveer 0 km & 0 minuten rijden
 • De Luchthaven Amsterdam Schipholis ongeveer 201,62 km & 119 minuten rijden

 

Taxi Luchthaven Zaventem nodig? Vervoer boeken in 3 stappen

Het reserveren van uw luchthaven taxi is eenvoudig via ons online boeking systeem.

1. Zoeken

Vertel ons wanneer, waar en voor hoeveel personen u vervoer nodig hebt

2. Prijsberekening

Op basis van uw vraag berekenen wij de kostprijs van uw vervoer.

3. Reserveer Online

Reserveer en betaal veilig online met Bancontact, Visa of Mastercard.

 

Van en naar diverse luchthavens in België, Nederland en Duitsland

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin of de Luchthaven van Rijsel van Zaventem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Zaventem naar Rijsel

Een taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge van Zaventem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Zaventem naar Oostende

Een taxi van Een taxi van Brussels South Charleroi Airport of de Luchthaven van Gosselies van Zaventem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Zaventem naar Charleroi

Een taxi van Düsseldorf Airport of de Flughafen Düsseldorf van Zaventem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Zaventem naar Düsseldorf in Duitsland

Een taxi van Eindhoven Airport of de vliegbasis Eindhoven van Zaventem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Zaventem naar Eindhoven

Een taxi van de Internationale Luchthaven Antwerpen van Zaventem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Zaventem naar Antwerpen in België

Een taxi van Brussels Airport of de Nationale luchthaven van Zaventem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Zaventem naar Zaventem

Een taxi van Amsterdam Airport Schiphol of de Koninklijke Luchthaven Schiphol van Zaventem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Zaventem naar Amsterdam

Een taxi van Aéroport de Paris-Charles de Gaulle of de Luchthaven van Parijs van Zaventem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Zaventem naar Charles de Gaulle in Roissy

 

Prijzen van Taxi Zaventem Luchthaven

Er zijn meer dan 10 Taxibedrijven in Zaventem en omgeving die luchthavenvervoer aanbieden.
Het is dus onmogelijk om alle prijzen te vergelijken. Daarom bieden wij vaste prijzen aan per regio.

Bereken uw ritprijs via onze bookingsysteem, kies voor een offerte-aanvraag of contacteer ons voor een vaste prijs, geen verborgen kosten.

 

Luchthaventransfer vanuit Zaventem met privé taxi tegen vaste prijs

Kijk niet meer vol angst naar een taximeter, maar weet op voorhand hoe goedkoop u naar de luchthaven gebracht wordt. Onze prijzen zijn vast en zonder verrassingen.

Bij ons ligt de nadruk altijd op service en comfort. Reist u met ons luchthavenvervoer vanuit Zaventem, dan bent u verzekert van een ontspannen rit.

Onze chauffeurs zijn allen ervaren en ons luxe wagenpark bestaat o.a. uit wagens van Mercedes voor uw luchthaven taxi service van 2 tot 8 personen. Voordelig, betrouwbaar en comfortabel: onze privé taxidienst biedt het allemaal.

Kaart luchthavenvervoer in Zaventem

 

Mkway: uw spécialist in taxivervoer in regio 1930

Bent u ook één van de 33034 inwoners van Zaventem, en bent u op zoek naar een specialist in luchthavenvervoer? Met meer dan 10 jaar ervaring is het taxibedrijf Mkway gespecialiseerd in vervoer naar luchthavens in binnen- en buitenland.

Wij komen u gerust ophalen bij het stadhuis van Zaventem in de Stationsstraat 8 of in de buurt van het OCMW in de Hector Henneaulaan.

De inwoners van de omliggende deelgemeentes zoals Zaventem, Nossegem, Sint-Stevens-Woluwe, Sterrebeek komen we natuurlijk ook ophalen voor vervoer naar de luchthaven met onze prive taxi’s.

 

Algemene info van Zaventem

Info

Toerisme

Hotels

Meest gezocht

Brussels Airport is de nationale luchthaven van België. Met in 2015 zo'n 239.000 vliegbewegingen en ruim 23,4 miljoen passagiers, is Brussels Airport op een oppervlakte van circa 1245 hectare de grootste luchthaven van België.

Artists Shop, Ter Meeren, 2 de brug,

Campanile Hotel Brussels Airport, Hotel Novotel Brussels Airport, Sheraton Brussels Airport Hotel

luchthaven zaventem adres, aanslag luchthaven zaventem, zaventem luchthaven, zaventem aankomst, aanslag zaventem slachtoffers, luchthaven zaventem vertrek, aanslagen zaventem, aanslagen brussel 22 maart

 

Taxi Luchthaven vanuit Zaventem en omgeving

Natuurlijk hebben wij niet enkel klanten uit Zaventem, In het midden van de provincie Antwerpen ligt de gemeente Zandhoven. Ze telt ruim 12 000 inwoners en bestaat uit Zandhoven zelf en 4 deelgemeenten: Massenhoven, Pulderbos, Pulle en Viersel.  Op het grondgebied bevinden zich veel hoven en domeinen zoals het Hof van Liere, het van Massenhoven, het van Hovorst en het domein Krabbelshof. De bewegwijzerde wandelingen ‘Hovorstpad’ en ‘Hof van Lierepad’ laten de wandelaars kennismaken met deze fraaie domeinen. maar ook van de deelgemeenten. Alvast een lijst van de meest dichtbijgelegen gemeentes waar wij luchthavenvervoer verzorgen:
Nossegem, Sterrebeek, Sint-Stevens-Woluwe, Enenboom, Rijmelgem, De Drie Linden, Oude Baan

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven vanuit Zaventem?

De prijs van uw taxivervoer vanuit Zaventem, ( meer dan alleen luchthavengemeente ) is afhankelijk van de luchthaven bestemming. Het aantal personen speelt natuurlijk ook een rol. Mkway is in tegenstelling tot de traditionele taxibedrijven zoals taxibedrijven in Zaventem, een spécialist in luchthavenvervoer.

Indien wij geen wagens meer beschikbaar hebben dan verwijzen we u graag door naar onze collega taxibedrijven zoals ADC Limo, Taxi-Lux, Transferservice, Taxi Rik, Unitax Brabant, T.W.Z., Espoir, Taxicool, AirportService 24,Taxi Walter Zaventem.

Hierdoor kunnen wij vaak beter prijzen aanbieden dan andere vervoersbedrijven! Bereken uw ritprijs of vraag een offerte voor de prijs van uw luchthavenvervoer met privé taxi.