Taxi Luchthavenvervoer Wijnegem

Zoekt u een goedkope taxi naar de luchthaven in regio Wijnegem?

luchthavenvervoer taxi van Wijnegem

De ervaren chauffeurs van MKWay komen u met een taxi ophalen in de regio 2110. Met onze privé taxi’s arriveert u ontspannen en snel op een luchthaven naar wens in binnen- en buitenland.

Individueel of in groep tot 8 personen brengen wij u vanuit Wijnegem in een taxi naar een luchthaven die u zelf kiest! Dit in de meest comfortabele en luxueuze omstandigheden met één van onze wagens of minibussen.

 

Online BoekenContacteer ons

 

Dankzij MK-way luchthavenvervoer begint uw reis aan de voordeur in Wijnegem. Een rechtstreekse taxi van bij u thuis tot in de luchthaven van Zaventem, Charleroi, Antwerpen, Düsseldorf, Eindhoven.

 

Waarom kiezen voor MKWay luchthaven taxi’s in Wijnegem

 • Lage Tarieven – geen boekingskosten of toeslagen
 • Bespaar tijd en geld – Vaste tarieven & geen verrassingen
 • Betrouwbaar – ervaren & meertalige taxichauffeurs
 • Eenvoudig – online reserveren in minder dan een minuut

 

 

Reistijden met een luchthaven taxi van Wijnegem naar verschillende luchthavens

 • Nationale Luchthaven Zaventem is ongeveer 51 km & 38 minuten rijden
 • Brussels South Charleroi Airport is ongeveer 109 km & 77 minuten rijden
 • Luchthaven Oostende-Brugge is ongeveer 133 km & 87 minuten rijden
 • Internationale Luchthaven Antwerpen is ongeveer 6,54 km & 14 minuten rijden
 • Luchthaven Luik-Bierset is ongeveer 121 km & 77 minuten rijden
 • Düsseldorf Airport is ongeveer 50,83 km & 38 minuten rijden
 • Eindhoven Airport is ongeveer 84,45 km & 56 minuten rijden
 • Luchthaven van Rijsel is ongeveer km & 98 minuten rijden
 • Luchthaven van Parijs is ongeveer 5,92 km & 11 minuten rijden
 • De Luchthaven Rotterdam is ongeveer 50,83 km & 38 minuten rijden
 • De Luchthaven Amsterdam Schipholis ongeveer 158,55 km & 102 minuten rijden

 

Taxi Luchthaven Wijnegem nodig? Vervoer boeken in 3 stappen

Het reserveren van uw luchthaven taxi is eenvoudig via ons online boeking systeem.

1. Zoeken

Vertel ons wanneer, waar en voor hoeveel personen u vervoer nodig hebt

2. Prijsberekening

Op basis van uw vraag berekenen wij de kostprijs van uw vervoer.

3. Reserveer Online

Reserveer en betaal veilig online met Bancontact, Visa of Mastercard.

 

Van en naar diverse luchthavens in België, Nederland en Duitsland

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin of de Luchthaven van Rijsel van Wijnegem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Wijnegem naar Rijsel

Een taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge van Wijnegem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Wijnegem naar Oostende

Een taxi van Een taxi van Brussels South Charleroi Airport of de Luchthaven van Gosselies van Wijnegem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Wijnegem naar Charleroi

Een taxi van Düsseldorf Airport of de Flughafen Düsseldorf van Wijnegem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Wijnegem naar Düsseldorf in Duitsland

Een taxi van Eindhoven Airport of de vliegbasis Eindhoven van Wijnegem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Wijnegem naar Eindhoven

Een taxi van de Internationale Luchthaven Antwerpen van Wijnegem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Wijnegem naar Antwerpen in België

Een taxi van Brussels Airport of de Nationale luchthaven van Wijnegem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Wijnegem naar Zaventem

Een taxi van Amsterdam Airport Schiphol of de Koninklijke Luchthaven Schiphol van Wijnegem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Wijnegem naar Amsterdam

Een taxi van Aéroport de Paris-Charles de Gaulle of de Luchthaven van Parijs van Wijnegem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Wijnegem naar Charles de Gaulle in Roissy

 

Prijzen van Taxi Wijnegem Luchthaven

Er zijn meer dan 4 Taxibedrijven in Wijnegem en omgeving die luchthavenvervoer aanbieden.
Het is dus onmogelijk om alle prijzen te vergelijken. Daarom bieden wij vaste prijzen aan per regio.

Bereken uw ritprijs via onze bookingsysteem, kies voor een offerte-aanvraag of contacteer ons voor een vaste prijs, geen verborgen kosten.

 

Luchthaventransfer vanuit Wijnegem met privé taxi tegen vaste prijs

Kijk niet meer vol angst naar een taximeter, maar weet op voorhand hoe goedkoop u naar de luchthaven gebracht wordt. Onze prijzen zijn vast en zonder verrassingen.

Bij ons ligt de nadruk altijd op service en comfort. Reist u met ons luchthavenvervoer vanuit Wijnegem, dan bent u verzekert van een ontspannen rit.

Onze chauffeurs zijn allen ervaren en ons luxe wagenpark bestaat o.a. uit wagens van Mercedes voor uw luchthaven taxi service van 2 tot 8 personen. Voordelig, betrouwbaar en comfortabel: onze privé taxidienst biedt het allemaal.

Kaart luchthavenvervoer in Wijnegem

 

Mkway: uw spécialist in taxivervoer in regio 2110

Bent u ook één van de 9365 inwoners van Wijnegem, Plaats in België en bent u op zoek naar een specialist in luchthavenvervoer? Met meer dan 10 jaar ervaring is het taxibedrijf Mkway gespecialiseerd in vervoer naar luchthavens in binnen- en buitenland.

Wij komen u gerust ophalen bij het stadhuis van Wijnegem in de Turnhoutsebaan 422 of in de buurt van het OCMW in de Koolsveldlaan.

De inwoners van de omliggende deelgemeentes zoals komen we natuurlijk ook ophalen voor vervoer naar de luchthaven met onze prive taxi’s.

 

Algemene info van Wijnegem

Info

Toerisme

Hotels

Meest gezocht

Wijnegem is een plaats en een gemeente in de provincie Antwerpen. De gemeente ligt in het Schijnbekken en telt 9000 inwoners. Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen.

,

Van der Valk Hotel Antwerpen, Hotel Koningshof, Dreamotel

wijnegem shopping center zondag, wijnegem shopping center plattegrond, wijnegem shopping center adres, wijnegem shopping center vacatures, wijnegem postcode, shopping center sint niklaas openingsuren, shopping center open op zondag, shopping center nederland

 

Taxi Luchthaven vanuit Wijnegem en omgeving

Natuurlijk hebben wij niet enkel klanten uit Wijnegem,   maar ook van de deelgemeenten. Alvast een lijst van de meest dichtbijgelegen gemeentes waar wij luchthavenvervoer verzorgen:
Wervehoeve

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven vanuit Wijnegem?

De prijs van uw taxivervoer vanuit Wijnegem, ( meer dan een straatdorp ) is afhankelijk van de luchthaven bestemming. Het aantal personen speelt natuurlijk ook een rol. Mkway is in tegenstelling tot de traditionele taxibedrijven zoals taxibedrijven in Wijnegem, een spécialist in luchthavenvervoer.

Indien wij geen wagens meer beschikbaar hebben dan verwijzen we u graag door naar onze collega taxibedrijven zoals Transferservice, Taksi Dave, Teza Taxi, Time Taxi.

Hierdoor kunnen wij vaak beter prijzen aanbieden dan andere vervoersbedrijven! Bereken uw ritprijs of vraag een offerte voor de prijs van uw luchthavenvervoer met privé taxi.