Taxi Luchthavenvervoer Steenokkerzeel

Zoekt u een goedkope taxi naar de luchthaven in regio Steenokkerzeel?

luchthavenvervoer taxi van Steenokkerzeel

De ervaren chauffeurs van MKWay komen u met een taxi ophalen in de regio 1820. Met onze privé taxi’s arriveert u ontspannen en snel op een luchthaven naar wens in binnen- en buitenland.

Individueel of in groep tot 8 personen brengen wij u vanuit Steenokkerzeel in een taxi naar een luchthaven die u zelf kiest! Dit in de meest comfortabele en luxueuze omstandigheden met één van onze wagens of minibussen.

 

Online BoekenContacteer ons

 

Dankzij MK-way luchthavenvervoer begint uw reis aan de voordeur in Steenokkerzeel. Een rechtstreekse taxi van bij u thuis tot in de luchthaven van Zaventem, Charleroi, Antwerpen, Düsseldorf, Eindhoven.

 

Waarom kiezen voor MKWay luchthaven taxi’s in Steenokkerzeel

 • Lage Tarieven – geen boekingskosten of toeslagen
 • Bespaar tijd en geld – Vaste tarieven & geen verrassingen
 • Betrouwbaar – ervaren & meertalige taxichauffeurs
 • Eenvoudig – online reserveren in minder dan een minuut

 

 

Reistijden met een luchthaven taxi van Steenokkerzeel naar verschillende luchthavens

 • Nationale Luchthaven Zaventem is ongeveer 13 km & 15 minuten rijden
 • Brussels South Charleroi Airport is ongeveer 70 km & 50 minuten rijden
 • Luchthaven Oostende-Brugge is ongeveer 131 km & 84 minuten rijden
 • Internationale Luchthaven Antwerpen is ongeveer 44,64 km & 36 minuten rijden
 • Luchthaven Luik-Bierset is ongeveer 85 km & 51 minuten rijden
 • Düsseldorf Airport is ongeveer 12,5 km & 15 minuten rijden
 • Eindhoven Airport is ongeveer 126,87 km & 79 minuten rijden
 • Luchthaven van Rijsel is ongeveer km & 87 minuten rijden
 • Luchthaven van Parijs is ongeveer 45,66 km & 34 minuten rijden
 • De Luchthaven Rotterdam is ongeveer 12,5 km & 15 minuten rijden
 • De Luchthaven Amsterdam Schipholis ongeveer 201,88 km & 122 minuten rijden

 

Taxi Luchthaven Steenokkerzeel nodig? Vervoer boeken in 3 stappen

Het reserveren van uw luchthaven taxi is eenvoudig via ons online boeking systeem.

1. Zoeken

Vertel ons wanneer, waar en voor hoeveel personen u vervoer nodig hebt

2. Prijsberekening

Op basis van uw vraag berekenen wij de kostprijs van uw vervoer.

3. Reserveer Online

Reserveer en betaal veilig online met Bancontact, Visa of Mastercard.

 

Van en naar diverse luchthavens in België, Nederland en Duitsland

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin of de Luchthaven van Rijsel van Steenokkerzeel? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Steenokkerzeel naar Rijsel

Een taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge van Steenokkerzeel? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Steenokkerzeel naar Oostende

Een taxi van Een taxi van Brussels South Charleroi Airport of de Luchthaven van Gosselies van Steenokkerzeel? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Steenokkerzeel naar Charleroi

Een taxi van Düsseldorf Airport of de Flughafen Düsseldorf van Steenokkerzeel? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Steenokkerzeel naar Düsseldorf in Duitsland

Een taxi van Eindhoven Airport of de vliegbasis Eindhoven van Steenokkerzeel? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Steenokkerzeel naar Eindhoven

Een taxi van de Internationale Luchthaven Antwerpen van Steenokkerzeel? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Steenokkerzeel naar Antwerpen in België

Een taxi van Brussels Airport of de Nationale luchthaven van Steenokkerzeel? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Steenokkerzeel naar Zaventem

Een taxi van Amsterdam Airport Schiphol of de Koninklijke Luchthaven Schiphol van Steenokkerzeel? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Steenokkerzeel naar Amsterdam

Een taxi van Aéroport de Paris-Charles de Gaulle of de Luchthaven van Parijs van Steenokkerzeel? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Steenokkerzeel naar Charles de Gaulle in Roissy

 

Prijzen van Taxi Steenokkerzeel Luchthaven

Er zijn meer dan 1 Taxibedrijf in de omgeving van Steenokkerzeel die luchthavenvervoer aanbieden.
Het is dus onmogelijk om alle prijzen te vergelijken. Daarom bieden wij vaste prijzen aan per regio.

Bereken uw ritprijs via onze bookingsysteem, kies voor een offerte-aanvraag of contacteer ons voor een vaste prijs, geen verborgen kosten.

 

Luchthaventransfer vanuit Steenokkerzeel met privé taxi tegen vaste prijs

Kijk niet meer vol angst naar een taximeter, maar weet op voorhand hoe goedkoop u naar de luchthaven gebracht wordt. Onze prijzen zijn vast en zonder verrassingen.

Bij ons ligt de nadruk altijd op service en comfort. Reist u met ons luchthavenvervoer vanuit Steenokkerzeel, dan bent u verzekert van een ontspannen rit.

Onze chauffeurs zijn allen ervaren en ons luxe wagenpark bestaat o.a. uit wagens van Mercedes voor uw luchthaven taxi service van 2 tot 8 personen. Voordelig, betrouwbaar en comfortabel: onze privé taxidienst biedt het allemaal.

Kaart luchthavenvervoer in Steenokkerzeel

 

Mkway: uw spécialist in taxivervoer in regio 1820

Bent u ook één van de 11924 inwoners van Steenokkerzeel, Plaats in België en bent u op zoek naar een specialist in luchthavenvervoer? Met meer dan 10 jaar ervaring is het taxibedrijf Mkway gespecialiseerd in vervoer naar luchthavens in binnen- en buitenland.

Wij komen u gerust ophalen bij het stadhuis van Steenokkerzeel in de Orchideeënlaan 17 of in de buurt van het OCMW in de Fuérisonplaats.

De inwoners van de omliggende deelgemeentes zoals Steenokkerzeel, Melsbroek, Perk komen we natuurlijk ook ophalen voor vervoer naar de luchthaven met onze prive taxi’s.

 

Algemene info van Steenokkerzeel

Info

Toerisme

Hotels

Meest gezocht

Steenokkerzeel is een plaats en een gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De gemeente telt ruim 11.000 inwoners. Tot de gemeente behoren ook de deelgemeenten Melsbroek en Perk. De gemeente ligt in de landstreek Dijleland.

,

Thermae Boetfort: Wellness & Hotel

steenokkerzeel gemeente, steenokkerzeel bibliotheek, steenokkerzeel gemeentehuis, steenokkerzeel container, steenokkerzeel van ham, steenokkerzeel zingt 2016, gemeente steenokkerzeel vacatures, steenokkerzeel stratenplan

 

Taxi Luchthaven vanuit Steenokkerzeel en omgeving

Natuurlijk hebben wij niet enkel klanten uit Steenokkerzeel,   maar ook van de deelgemeenten. Alvast een lijst van de meest dichtbijgelegen gemeentes waar wij luchthavenvervoer verzorgen:
Melsbroek, Perk, Boekt, Humelgem, Dijk, Huinhoven

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven vanuit Steenokkerzeel?

De prijs van uw taxivervoer vanuit Steenokkerzeel, is afhankelijk van de luchthaven bestemming. Het aantal personen speelt natuurlijk ook een rol. Mkway is in tegenstelling tot de traditionele taxibedrijven zoals taxibedrijven in Steenokkerzeel, een spécialist in luchthavenvervoer.

Indien wij geen wagens meer beschikbaar hebben dan verwijzen we u graag door naar onze collega taxibedrijven zoals Transferservice.

Hierdoor kunnen wij vaak beter prijzen aanbieden dan andere vervoersbedrijven! Bereken uw ritprijs of vraag een offerte voor de prijs van uw luchthavenvervoer met privé taxi.