Taxi Luchthavenvervoer Opwijk

Zoekt u een goedkope taxi naar de luchthaven in regio Opwijk?

luchthavenvervoer taxi van Opwijk

De ervaren chauffeurs van MKWay komen u met een taxi ophalen in de regio 1745. Met onze privé taxi’s arriveert u ontspannen en snel op een luchthaven naar wens in binnen- en buitenland.

Individueel of in groep tot 8 personen brengen wij u vanuit Opwijk in een taxi naar een luchthaven die u zelf kiest! Dit in de meest comfortabele en luxueuze omstandigheden met één van onze wagens of minibussen.

 

Online BoekenContacteer ons

 

Dankzij MK-way luchthavenvervoer begint uw reis aan de voordeur in Opwijk. Een rechtstreekse taxi van bij u thuis tot in de luchthaven van Zaventem, Charleroi, Antwerpen, Düsseldorf, Eindhoven.

 

Waarom kiezen voor MKWay luchthaven taxi’s in Opwijk

 • Lage Tarieven – geen boekingskosten of toeslagen
 • Bespaar tijd en geld – Vaste tarieven & geen verrassingen
 • Betrouwbaar – ervaren & meertalige taxichauffeurs
 • Eenvoudig – online reserveren in minder dan een minuut

 

 

Reistijden met een luchthaven taxi van Opwijk naar verschillende luchthavens

 • Nationale Luchthaven Zaventem is ongeveer 29 km & 31 minuten rijden
 • Brussels South Charleroi Airport is ongeveer 80 km & 60 minuten rijden
 • Luchthaven Oostende-Brugge is ongeveer 105 km & 80 minuten rijden
 • Internationale Luchthaven Antwerpen is ongeveer 47,05 km & 49 minuten rijden
 • Luchthaven Luik-Bierset is ongeveer 112 km & 73 minuten rijden
 • Düsseldorf Airport is ongeveer 28,65 km & 31 minuten rijden
 • Eindhoven Airport is ongeveer 129,28 km & 92 minuten rijden
 • Luchthaven van Rijsel is ongeveer km & 92 minuten rijden
 • Luchthaven van Parijs is ongeveer 48,07 km & 47 minuten rijden
 • De Luchthaven Rotterdam is ongeveer 28,65 km & 31 minuten rijden
 • De Luchthaven Amsterdam Schipholis ongeveer 204,29 km & 135 minuten rijden

 

Taxi Luchthaven Opwijk nodig? Vervoer boeken in 3 stappen

Het reserveren van uw luchthaven taxi is eenvoudig via ons online boeking systeem.

1. Zoeken

Vertel ons wanneer, waar en voor hoeveel personen u vervoer nodig hebt

2. Prijsberekening

Op basis van uw vraag berekenen wij de kostprijs van uw vervoer.

3. Reserveer Online

Reserveer en betaal veilig online met Bancontact, Visa of Mastercard.

 

Van en naar diverse luchthavens in België, Nederland en Duitsland

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin of de Luchthaven van Rijsel van Opwijk? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Opwijk naar Rijsel

Een taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge van Opwijk? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Opwijk naar Oostende

Een taxi van Een taxi van Brussels South Charleroi Airport of de Luchthaven van Gosselies van Opwijk? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Opwijk naar Charleroi

Een taxi van Düsseldorf Airport of de Flughafen Düsseldorf van Opwijk? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Opwijk naar Düsseldorf in Duitsland

Een taxi van Eindhoven Airport of de vliegbasis Eindhoven van Opwijk? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Opwijk naar Eindhoven

Een taxi van de Internationale Luchthaven Antwerpen van Opwijk? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Opwijk naar Antwerpen in België

Een taxi van Brussels Airport of de Nationale luchthaven van Opwijk? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Opwijk naar Zaventem

Een taxi van Amsterdam Airport Schiphol of de Koninklijke Luchthaven Schiphol van Opwijk? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Opwijk naar Amsterdam

Een taxi van Aéroport de Paris-Charles de Gaulle of de Luchthaven van Parijs van Opwijk? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Opwijk naar Charles de Gaulle in Roissy

 

Prijzen van Taxi Opwijk Luchthaven

Er zijn meer dan 3 Taxibedrijven in Opwijk en omgeving die luchthavenvervoer aanbieden.
Het is dus onmogelijk om alle prijzen te vergelijken. Daarom bieden wij vaste prijzen aan per regio.

Bereken uw ritprijs via onze bookingsysteem, kies voor een offerte-aanvraag of contacteer ons voor een vaste prijs, geen verborgen kosten.

 

Luchthaventransfer vanuit Opwijk met privé taxi tegen vaste prijs

Kijk niet meer vol angst naar een taximeter, maar weet op voorhand hoe goedkoop u naar de luchthaven gebracht wordt. Onze prijzen zijn vast en zonder verrassingen.

Bij ons ligt de nadruk altijd op service en comfort. Reist u met ons luchthavenvervoer vanuit Opwijk, dan bent u verzekert van een ontspannen rit.

Onze chauffeurs zijn allen ervaren en ons luxe wagenpark bestaat o.a. uit wagens van Mercedes voor uw luchthaven taxi service van 2 tot 8 personen. Voordelig, betrouwbaar en comfortabel: onze privé taxidienst biedt het allemaal.

Kaart luchthavenvervoer in Opwijk

 

Mkway: uw spécialist in taxivervoer in regio 1745

Bent u ook één van de 14208 inwoners van Opwijk, Plaats in België en bent u op zoek naar een specialist in luchthavenvervoer? Met meer dan 10 jaar ervaring is het taxibedrijf Mkway gespecialiseerd in vervoer naar luchthavens in binnen- en buitenland.

Wij komen u gerust ophalen bij het stadhuis van Opwijk in de Ringlaan 20 of in de buurt van het OCMW in de Kloosterstraat.

De inwoners van de omliggende deelgemeentes zoals Opwijk, Mazenzele komen we natuurlijk ook ophalen voor vervoer naar de luchthaven met onze prive taxi’s.

 

Algemene info van Opwijk

Info

Toerisme

Hotels

Meest gezocht

Opwijk is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De residentiële en landelijke gemeente ligt in het noordwesten van de provincie. Het dorp vormt sinds 1977 een fusiegemeente met Mazenzele en telt ongeveer 14.000 inwoners.

August De Boeckhuis, Graf Emile Verhaeren, Diepensteyn, Boskapel, Stoeterij Diepensteyn

Hotel en Restaurant De Biek, Boskapelhoeve Charming Hotel ****

opwijk gemeente, gemeente opwijk openingsuren, gemeente opwijk burgerzaken, gemeente opwijk vacatures, opwijk belgië geplande evenementen, opwijk kaart belgie, opwijk nijdrop, opwijk nieuws

 

Taxi Luchthaven vanuit Opwijk en omgeving

Natuurlijk hebben wij niet enkel klanten uit Opwijk, De gemeente Opglabbeek is gelegen in de provincie Limburg, tussen Meeuwen-Gruitrode, Maaseik, As, Genk en Houthalen-Helchteren. De gemeente bestaat uit drie woonkernen: Centrum, Louwel en Nieuwe Kempen. De naam Opglabbeek komt van de ligging: het dorp ligt bij een gladde, heldere beek. In het begin van de 13de eeuw heette de plaats nog Glatbeke, in de 17de eeuw was het al Opglaebbeeck om uiteindelijk Opglabbeek te worden. maar ook van de deelgemeenten. Alvast een lijst van de meest dichtbijgelegen gemeentes waar wij luchthavenvervoer verzorgen:
Mazenzele, Langveldstraat, Klei, ’t Luik, Eeksken, Droeshout, Nijverzeel, Nanove, Mansteen, Hulst, Hoeksken

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven vanuit Opwijk?

De prijs van uw taxivervoer vanuit Opwijk, is afhankelijk van de luchthaven bestemming. Het aantal personen speelt natuurlijk ook een rol. Mkway is in tegenstelling tot de traditionele taxibedrijven zoals taxibedrijven in Opwijk, een spécialist in luchthavenvervoer.

Indien wij geen wagens meer beschikbaar hebben dan verwijzen we u graag door naar onze collega taxibedrijven zoals Taxani, Transferservice, Opwijk.

Hierdoor kunnen wij vaak beter prijzen aanbieden dan andere vervoersbedrijven! Bereken uw ritprijs of vraag een offerte voor de prijs van uw luchthavenvervoer met privé taxi.