Taxi Luchthavenvervoer Linter

Zoekt u een goedkope taxi naar de luchthaven in regio Linter?

luchthavenvervoer taxi van Linter

De ervaren chauffeurs van MKWay komen u met een taxi ophalen in de regio 3350. Met onze privé taxi’s arriveert u ontspannen en snel op een luchthaven naar wens in binnen- en buitenland.

Individueel of in groep tot 8 personen brengen wij u vanuit Linter in een taxi naar een luchthaven die u zelf kiest! Dit in de meest comfortabele en luxueuze omstandigheden met één van onze wagens of minibussen.

 

Online BoekenContacteer ons

 

Dankzij MK-way luchthavenvervoer begint uw reis aan de voordeur in Linter. Een rechtstreekse taxi van bij u thuis tot in de luchthaven van Zaventem, Charleroi, Antwerpen, Düsseldorf, Eindhoven.

 

Waarom kiezen voor MKWay luchthaven taxi’s in Linter

 • Lage Tarieven – geen boekingskosten of toeslagen
 • Bespaar tijd en geld – Vaste tarieven & geen verrassingen
 • Betrouwbaar – ervaren & meertalige taxichauffeurs
 • Eenvoudig – online reserveren in minder dan een minuut

 

 

Reistijden met een luchthaven taxi van Linter naar verschillende luchthavens

 • Nationale Luchthaven Zaventem is ongeveer 53 km & 41 minuten rijden
 • Brussels South Charleroi Airport is ongeveer 82 km & 68 minuten rijden
 • Luchthaven Oostende-Brugge is ongeveer 175 km & 111 minuten rijden
 • Internationale Luchthaven Antwerpen is ongeveer 92,75 km & 66 minuten rijden
 • Luchthaven Luik-Bierset is ongeveer 63 km & 45 minuten rijden
 • Düsseldorf Airport is ongeveer 53,03 km & 41 minuten rijden
 • Eindhoven Airport is ongeveer 107,45 km & 84 minuten rijden
 • Luchthaven van Rijsel is ongeveer km & 113 minuten rijden
 • Luchthaven van Parijs is ongeveer 93,78 km & 64 minuten rijden
 • De Luchthaven Rotterdam is ongeveer 53,03 km & 41 minuten rijden
 • De Luchthaven Amsterdam Schipholis ongeveer 250 km & 151 minuten rijden

 

Taxi Luchthaven Linter nodig? Vervoer boeken in 3 stappen

Het reserveren van uw luchthaven taxi is eenvoudig via ons online boeking systeem.

1. Zoeken

Vertel ons wanneer, waar en voor hoeveel personen u vervoer nodig hebt

2. Prijsberekening

Op basis van uw vraag berekenen wij de kostprijs van uw vervoer.

3. Reserveer Online

Reserveer en betaal veilig online met Bancontact, Visa of Mastercard.

 

Van en naar diverse luchthavens in België, Nederland en Duitsland

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin of de Luchthaven van Rijsel van Linter? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Linter naar Rijsel

Een taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge van Linter? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Linter naar Oostende

Een taxi van Een taxi van Brussels South Charleroi Airport of de Luchthaven van Gosselies van Linter? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Linter naar Charleroi

Een taxi van Düsseldorf Airport of de Flughafen Düsseldorf van Linter? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Linter naar Düsseldorf in Duitsland

Een taxi van Eindhoven Airport of de vliegbasis Eindhoven van Linter? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Linter naar Eindhoven

Een taxi van de Internationale Luchthaven Antwerpen van Linter? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Linter naar Antwerpen in België

Een taxi van Brussels Airport of de Nationale luchthaven van Linter? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Linter naar Zaventem

Een taxi van Amsterdam Airport Schiphol of de Koninklijke Luchthaven Schiphol van Linter? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Linter naar Amsterdam

Een taxi van Aéroport de Paris-Charles de Gaulle of de Luchthaven van Parijs van Linter? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Linter naar Charles de Gaulle in Roissy

 

Prijzen van Taxi Linter Luchthaven

Er zijn meer dan 3 Taxibedrijven in Linter en omgeving die luchthavenvervoer aanbieden.
Het is dus onmogelijk om alle prijzen te vergelijken. Daarom bieden wij vaste prijzen aan per regio.

Bereken uw ritprijs via onze bookingsysteem, kies voor een offerte-aanvraag of contacteer ons voor een vaste prijs, geen verborgen kosten.

 

Luchthaventransfer vanuit Linter met privé taxi tegen vaste prijs

Kijk niet meer vol angst naar een taximeter, maar weet op voorhand hoe goedkoop u naar de luchthaven gebracht wordt. Onze prijzen zijn vast en zonder verrassingen.

Bij ons ligt de nadruk altijd op service en comfort. Reist u met ons luchthavenvervoer vanuit Linter, dan bent u verzekert van een ontspannen rit.

Onze chauffeurs zijn allen ervaren en ons luxe wagenpark bestaat o.a. uit wagens van Mercedes voor uw luchthaven taxi service van 2 tot 8 personen. Voordelig, betrouwbaar en comfortabel: onze privé taxidienst biedt het allemaal.

Kaart luchthavenvervoer in Linter

 

Mkway: uw spécialist in taxivervoer in regio 3350

Bent u ook één van de 7188 inwoners van Linter, Gemeente in België en bent u op zoek naar een specialist in luchthavenvervoer? Met meer dan 10 jaar ervaring is het taxibedrijf Mkway gespecialiseerd in vervoer naar luchthavens in binnen- en buitenland.

Wij komen u gerust ophalen bij het stadhuis van Linter in de Helen-Bosstraat 43 of in de buurt van het OCMW in de Grote Steenweg.

De inwoners van de omliggende deelgemeentes zoals Drieslinter, Melkwezer, Neerhespen, Neerlinter, Orsmaal-Gussenhoven, Overhespen, Wommersom komen we natuurlijk ook ophalen voor vervoer naar de luchthaven met onze prive taxi’s.

 

Algemene info van Linter

Info

Toerisme

Hotels

Meest gezocht

Linter is een gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De gemeente telt ruim 7000 inwoners. De gemeente ligt langs de oude steenweg naar Luik, de huidige N3, halverwege Tienen – Sint-Truiden.

,

Arconaty Hotel

linter gemeentehuis, gemeente linter ruimtelijke ordening, linter leeft, linter postcode, gemeente linter vacatures, linter belgië geplande evenementen, deelgemeenten zoutleeuw, burgemeester zoutleeuw

 

Taxi Luchthaven vanuit Linter en omgeving

Natuurlijk hebben wij niet enkel klanten uit Linter, De naam ‘Lint’ duikt voor de eerste keer op in de archieven in de 13de eeuw en zou wijzen op de aanplanting van een groot aantal linden. Eeuwenlang hoorde het gehucht Lint bij de gemeente Kontich.  Maar omdat het centrum van Kontich in de winter heel moeilijk bereikbaar was, vormde het gehucht een hechte gemeenschap op zich. maar ook van de deelgemeenten. Alvast een lijst van de meest dichtbijgelegen gemeentes waar wij luchthavenvervoer verzorgen:
Orsmaal-Gussenhoven, Drieslinter, Linter, Wommersom, Neerlinter, Neerhespen, Overhespen, Heide, De Hek, Gussenhoven

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven vanuit Linter?

De prijs van uw taxivervoer vanuit Linter, ( een samensmelting van zeven kleine kernen ) is afhankelijk van de luchthaven bestemming. Het aantal personen speelt natuurlijk ook een rol. Mkway is in tegenstelling tot de traditionele taxibedrijven zoals taxibedrijven in Linter, een spécialist in luchthavenvervoer.

Indien wij geen wagens meer beschikbaar hebben dan verwijzen we u graag door naar onze collega taxibedrijven zoals Taxi Walter Zaventem, Taxi-Ags, Taxi Peters, Freeway Taxi, A-Services – Airport & Business Travel,Taxi Etienne, Taxi Duo, Taxi Eburon,Airport Service Patrick, Prima Taxi, Taxi Gerard, Taxi René, Taxi Jenny Cumps, Leuvense Taxi Maatschappij, Leuvense Taxi Maatschappij, Taxi Roma, Taxi Uno, JMV Service,MC, Taxi MC.

Hierdoor kunnen wij vaak beter prijzen aanbieden dan andere vervoersbedrijven! Bereken uw ritprijs of vraag een offerte voor de prijs van uw luchthavenvervoer met privé taxi.