Taxi Luchthavenvervoer Liedekerke

Zoekt u een goedkope taxi naar de luchthaven in regio Liedekerke?

luchthavenvervoer taxi van Liedekerke

De ervaren chauffeurs van MKWay komen u met een taxi ophalen in de regio 1770. Met onze privé taxi’s arriveert u ontspannen en snel op een luchthaven naar wens in binnen- en buitenland.

Individueel of in groep tot 8 personen brengen wij u vanuit Liedekerke in een taxi naar een luchthaven die u zelf kiest! Dit in de meest comfortabele en luxueuze omstandigheden met één van onze wagens of minibussen.

 

Online BoekenContacteer ons

 

Dankzij MK-way luchthavenvervoer begint uw reis aan de voordeur in Liedekerke. Een rechtstreekse taxi van bij u thuis tot in de luchthaven van Zaventem, Charleroi, Antwerpen, Düsseldorf, Eindhoven.

 

Waarom kiezen voor MKWay luchthaven taxi’s in Liedekerke

 • Lage Tarieven – geen boekingskosten of toeslagen
 • Bespaar tijd en geld – Vaste tarieven & geen verrassingen
 • Betrouwbaar – ervaren & meertalige taxichauffeurs
 • Eenvoudig – online reserveren in minder dan een minuut

 

 

Reistijden met een luchthaven taxi van Liedekerke naar verschillende luchthavens

 • Nationale Luchthaven Zaventem is ongeveer 35 km & 28 minuten rijden
 • Brussels South Charleroi Airport is ongeveer 74 km & 49 minuten rijden
 • Luchthaven Oostende-Brugge is ongeveer 102 km & 66 minuten rijden
 • Internationale Luchthaven Antwerpen is ongeveer 70,84 km & 50 minuten rijden
 • Luchthaven Luik-Bierset is ongeveer 118 km & 69 minuten rijden
 • Düsseldorf Airport is ongeveer 34,64 km & 28 minuten rijden
 • Eindhoven Airport is ongeveer 153,06 km & 93 minuten rijden
 • Luchthaven van Rijsel is ongeveer km & 78 minuten rijden
 • Luchthaven van Parijs is ongeveer 71,86 km & 48 minuten rijden
 • De Luchthaven Rotterdam is ongeveer 34,64 km & 28 minuten rijden
 • De Luchthaven Amsterdam Schipholis ongeveer 228,08 km & 136 minuten rijden

 

Taxi Luchthaven Liedekerke nodig? Vervoer boeken in 3 stappen

Het reserveren van uw luchthaven taxi is eenvoudig via ons online boeking systeem.

1. Zoeken

Vertel ons wanneer, waar en voor hoeveel personen u vervoer nodig hebt

2. Prijsberekening

Op basis van uw vraag berekenen wij de kostprijs van uw vervoer.

3. Reserveer Online

Reserveer en betaal veilig online met Bancontact, Visa of Mastercard.

 

Van en naar diverse luchthavens in België, Nederland en Duitsland

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin of de Luchthaven van Rijsel van Liedekerke? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Liedekerke naar Rijsel

Een taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge van Liedekerke? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Liedekerke naar Oostende

Een taxi van Een taxi van Brussels South Charleroi Airport of de Luchthaven van Gosselies van Liedekerke? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Liedekerke naar Charleroi

Een taxi van Düsseldorf Airport of de Flughafen Düsseldorf van Liedekerke? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Liedekerke naar Düsseldorf in Duitsland

Een taxi van Eindhoven Airport of de vliegbasis Eindhoven van Liedekerke? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Liedekerke naar Eindhoven

Een taxi van de Internationale Luchthaven Antwerpen van Liedekerke? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Liedekerke naar Antwerpen in België

Een taxi van Brussels Airport of de Nationale luchthaven van Liedekerke? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Liedekerke naar Zaventem

Een taxi van Amsterdam Airport Schiphol of de Koninklijke Luchthaven Schiphol van Liedekerke? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Liedekerke naar Amsterdam

Een taxi van Aéroport de Paris-Charles de Gaulle of de Luchthaven van Parijs van Liedekerke? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Liedekerke naar Charles de Gaulle in Roissy

 

Prijzen van Taxi Liedekerke Luchthaven

Er zijn meer dan 2 Taxibedrijven in Liedekerke en omgeving die luchthavenvervoer aanbieden.
Het is dus onmogelijk om alle prijzen te vergelijken. Daarom bieden wij vaste prijzen aan per regio.

Bereken uw ritprijs via onze bookingsysteem, kies voor een offerte-aanvraag of contacteer ons voor een vaste prijs, geen verborgen kosten.

 

Luchthaventransfer vanuit Liedekerke met privé taxi tegen vaste prijs

Kijk niet meer vol angst naar een taximeter, maar weet op voorhand hoe goedkoop u naar de luchthaven gebracht wordt. Onze prijzen zijn vast en zonder verrassingen.

Bij ons ligt de nadruk altijd op service en comfort. Reist u met ons luchthavenvervoer vanuit Liedekerke, dan bent u verzekert van een ontspannen rit.

Onze chauffeurs zijn allen ervaren en ons luxe wagenpark bestaat o.a. uit wagens van Mercedes voor uw luchthaven taxi service van 2 tot 8 personen. Voordelig, betrouwbaar en comfortabel: onze privé taxidienst biedt het allemaal.

Kaart luchthavenvervoer in Liedekerke

 

Mkway: uw spécialist in taxivervoer in regio 1770

Bent u ook één van de 12919 inwoners van Liedekerke, Gemeente in België en bent u op zoek naar een specialist in luchthavenvervoer? Met meer dan 10 jaar ervaring is het taxibedrijf Mkway gespecialiseerd in vervoer naar luchthavens in binnen- en buitenland.

Wij komen u gerust ophalen bij het stadhuis van Liedekerke in de Opperstraat 31 of in de buurt van het OCMW in de Opperstraat.

De inwoners van de omliggende deelgemeentes zoals komen we natuurlijk ook ophalen voor vervoer naar de luchthaven met onze prive taxi’s.

 

Algemene info van Liedekerke

Info

Toerisme

Hotels

Meest gezocht

Liedekerke is een gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De gemeente telt ruim 12.000 inwoners en wordt in het plaatselijke dialect Likert genoemd. Vaak ook wel “Berrevoesj”, wat blootsvoets betekent.

,

Hotel en Restaurant De Biek, Tower Hotel Aalst, Hotel ibis Aalst Centrum

liedekerke gemeentehuis, liedekerke zwembad, liedekerke bib, liedekerke kaart, ocmw liedekerke, luc wynant, politie liedekerke, liedekerke schaatsbaan

 

Taxi Luchthaven vanuit Liedekerke en omgeving

Natuurlijk hebben wij niet enkel klanten uit Liedekerke,   maar ook van de deelgemeenten. Alvast een lijst van de meest dichtbijgelegen gemeentes waar wij luchthavenvervoer verzorgen:
Pijnegem, Impegem, Vijfhoek

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven vanuit Liedekerke?

De prijs van uw taxivervoer vanuit Liedekerke, is afhankelijk van de luchthaven bestemming. Het aantal personen speelt natuurlijk ook een rol. Mkway is in tegenstelling tot de traditionele taxibedrijven zoals taxibedrijven in Liedekerke, een spécialist in luchthavenvervoer.

Indien wij geen wagens meer beschikbaar hebben dan verwijzen we u graag door naar onze collega taxibedrijven zoals Taxani, Transferservice.

Hierdoor kunnen wij vaak beter prijzen aanbieden dan andere vervoersbedrijven! Bereken uw ritprijs of vraag een offerte voor de prijs van uw luchthavenvervoer met privé taxi.