Taxi Luchthavenvervoer Leopoldsburg

Zoekt u een goedkope taxi naar de luchthaven in regio Leopoldsburg?

luchthavenvervoer taxi van Leopoldsburg

De ervaren chauffeurs van MKWay komen u met een taxi ophalen in de regio 3970. Met onze privé taxi’s arriveert u ontspannen en snel op een luchthaven naar wens in binnen- en buitenland.

Individueel of in groep tot 8 personen brengen wij u vanuit Leopoldsburg in een taxi naar een luchthaven die u zelf kiest! Dit in de meest comfortabele en luxueuze omstandigheden met één van onze wagens of minibussen.

 

Online BoekenContacteer ons

 

Dankzij MK-way luchthavenvervoer begint uw reis aan de voordeur in Leopoldsburg. Een rechtstreekse taxi van bij u thuis tot in de luchthaven van Zaventem, Charleroi, Antwerpen, Düsseldorf, Eindhoven.

 

Waarom kiezen voor MKWay luchthaven taxi’s in Leopoldsburg

 • Lage Tarieven – geen boekingskosten of toeslagen
 • Bespaar tijd en geld – Vaste tarieven & geen verrassingen
 • Betrouwbaar – ervaren & meertalige taxichauffeurs
 • Eenvoudig – online reserveren in minder dan een minuut

 

 

Reistijden met een luchthaven taxi van Leopoldsburg naar verschillende luchthavens

 • Nationale Luchthaven Zaventem is ongeveer 79 km & 59 minuten rijden
 • Brussels South Charleroi Airport is ongeveer 137 km & 94 minuten rijden
 • Luchthaven Oostende-Brugge is ongeveer 188 km & 121 minuten rijden
 • Internationale Luchthaven Antwerpen is ongeveer 60,99 km & 49 minuten rijden
 • Luchthaven Luik-Bierset is ongeveer 76 km & 55 minuten rijden
 • Düsseldorf Airport is ongeveer 79,18 km & 59 minuten rijden
 • Eindhoven Airport is ongeveer 59,6 km & 50 minuten rijden
 • Luchthaven van Rijsel is ongeveer km & 131 minuten rijden
 • Luchthaven van Parijs is ongeveer 63,69 km & 49 minuten rijden
 • De Luchthaven Rotterdam is ongeveer 79,18 km & 59 minuten rijden
 • De Luchthaven Amsterdam Schipholis ongeveer 183,37 km & 120 minuten rijden

 

Taxi Luchthaven Leopoldsburg nodig? Vervoer boeken in 3 stappen

Het reserveren van uw luchthaven taxi is eenvoudig via ons online boeking systeem.

1. Zoeken

Vertel ons wanneer, waar en voor hoeveel personen u vervoer nodig hebt

2. Prijsberekening

Op basis van uw vraag berekenen wij de kostprijs van uw vervoer.

3. Reserveer Online

Reserveer en betaal veilig online met Bancontact, Visa of Mastercard.

 

Van en naar diverse luchthavens in België, Nederland en Duitsland

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin of de Luchthaven van Rijsel van Leopoldsburg? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Leopoldsburg naar Rijsel

Een taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge van Leopoldsburg? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Leopoldsburg naar Oostende

Een taxi van Een taxi van Brussels South Charleroi Airport of de Luchthaven van Gosselies van Leopoldsburg? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Leopoldsburg naar Charleroi

Een taxi van Düsseldorf Airport of de Flughafen Düsseldorf van Leopoldsburg? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Leopoldsburg naar Düsseldorf in Duitsland

Een taxi van Eindhoven Airport of de vliegbasis Eindhoven van Leopoldsburg? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Leopoldsburg naar Eindhoven

Een taxi van de Internationale Luchthaven Antwerpen van Leopoldsburg? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Leopoldsburg naar Antwerpen in België

Een taxi van Brussels Airport of de Nationale luchthaven van Leopoldsburg? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Leopoldsburg naar Zaventem

Een taxi van Amsterdam Airport Schiphol of de Koninklijke Luchthaven Schiphol van Leopoldsburg? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Leopoldsburg naar Amsterdam

Een taxi van Aéroport de Paris-Charles de Gaulle of de Luchthaven van Parijs van Leopoldsburg? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Leopoldsburg naar Charles de Gaulle in Roissy

 

Prijzen van Taxi Leopoldsburg Luchthaven

Er zijn meer dan 1 Taxibedrijf in de omgeving van Leopoldsburg die luchthavenvervoer aanbieden.
Het is dus onmogelijk om alle prijzen te vergelijken. Daarom bieden wij vaste prijzen aan per regio.

Bereken uw ritprijs via onze bookingsysteem, kies voor een offerte-aanvraag of contacteer ons voor een vaste prijs, geen verborgen kosten.

 

Luchthaventransfer vanuit Leopoldsburg met privé taxi tegen vaste prijs

Kijk niet meer vol angst naar een taximeter, maar weet op voorhand hoe goedkoop u naar de luchthaven gebracht wordt. Onze prijzen zijn vast en zonder verrassingen.

Bij ons ligt de nadruk altijd op service en comfort. Reist u met ons luchthavenvervoer vanuit Leopoldsburg, dan bent u verzekert van een ontspannen rit.

Onze chauffeurs zijn allen ervaren en ons luxe wagenpark bestaat o.a. uit wagens van Mercedes voor uw luchthaven taxi service van 2 tot 8 personen. Voordelig, betrouwbaar en comfortabel: onze privé taxidienst biedt het allemaal.

Kaart luchthavenvervoer in Leopoldsburg

 

Mkway: uw spécialist in taxivervoer in regio 3970

Bent u ook één van de 15358 inwoners van Leopoldsburg, Gemeente in België en bent u op zoek naar een specialist in luchthavenvervoer? Met meer dan 10 jaar ervaring is het taxibedrijf Mkway gespecialiseerd in vervoer naar luchthavens in binnen- en buitenland.

Wij komen u gerust ophalen bij het stadhuis van Leopoldsburg in de Koningin Astridplein 37 of in de buurt van het OCMW in de Koningin Astridplein.

De inwoners van de omliggende deelgemeentes zoals Leopoldsburg, Heppen komen we natuurlijk ook ophalen voor vervoer naar de luchthaven met onze prive taxi’s.

 

Algemene info van Leopoldsburg

Info

Toerisme

Hotels

Meest gezocht

De huidige Kempense gemeente Leopoldsburg is een fusie van de gemeenten Leopoldsburg en Heppen in de provincie Limburg in België. De gemeente behoort tot het kieskanton en het gerechtelijk kanton Beringen en telt meer dan 15.000 inwoners.

,

Au Prince Royal

leopoldsburg gemeentehuis, leopoldsburg activiteiten, gemeente leopoldsburg dienst bevolking, leopoldsburg toerisme, gemeente leopoldsburg vacatures, nieuw gemeentehuis leopoldsburg, kerstmarkt leopoldsburg 2016, leopoldsburg kazerne

 

Taxi Luchthaven vanuit Leopoldsburg en omgeving

Natuurlijk hebben wij niet enkel klanten uit Leopoldsburg,   maar ook van de deelgemeenten. Alvast een lijst van de meest dichtbijgelegen gemeentes waar wij luchthavenvervoer verzorgen:
Heppen, Het Einde, Immer

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven vanuit Leopoldsburg?

De prijs van uw taxivervoer vanuit Leopoldsburg, is afhankelijk van de luchthaven bestemming. Het aantal personen speelt natuurlijk ook een rol. Mkway is in tegenstelling tot de traditionele taxibedrijven zoals taxibedrijven in Leopoldsburg, een spécialist in luchthavenvervoer.

Indien wij geen wagens meer beschikbaar hebben dan verwijzen we u graag door naar onze collega taxibedrijven zoals Taxi Van Dijck – CJ Road Travel, VDB-L&N Services, Taxi Gerard, Taxi Vlerick, Universal Cars, Taksi Dave,Airport Service Patrick, Rejdi A, Airport Daemen Rudi,Verwimp J,Transport Taxi Marcel en Zoon nv, Luchthavenvervoer Taxi Patrick, Airportservice Nicole, Airportservice Vlaeyen, Airportservice Taxi Guido, I drive 4 You, Taxi D&K, Airportservice Bel-JOSRI, JMT Airportservice.

Hierdoor kunnen wij vaak beter prijzen aanbieden dan andere vervoersbedrijven! Bereken uw ritprijs of vraag een offerte voor de prijs van uw luchthavenvervoer met privé taxi.