Taxi Luchthavenvervoer Ledegem

Zoekt u een goedkope taxi naar de luchthaven in regio Ledegem?

luchthavenvervoer taxi van Ledegem

De ervaren chauffeurs van MKWay komen u met een taxi ophalen in de regio 8880. Met onze privé taxi’s arriveert u ontspannen en snel op een luchthaven naar wens in binnen- en buitenland.

Individueel of in groep tot 8 personen brengen wij u vanuit Ledegem in een taxi naar een luchthaven die u zelf kiest! Dit in de meest comfortabele en luxueuze omstandigheden met één van onze wagens of minibussen.

 

Online BoekenContacteer ons

 

Dankzij MK-way luchthavenvervoer begint uw reis aan de voordeur in Ledegem. Een rechtstreekse taxi van bij u thuis tot in de luchthaven van Zaventem, Charleroi, Antwerpen, Düsseldorf, Eindhoven.

 

Waarom kiezen voor MKWay luchthaven taxi’s in Ledegem

 • Lage Tarieven – geen boekingskosten of toeslagen
 • Bespaar tijd en geld – Vaste tarieven & geen verrassingen
 • Betrouwbaar – ervaren & meertalige taxichauffeurs
 • Eenvoudig – online reserveren in minder dan een minuut

 

 

Reistijden met een luchthaven taxi van Ledegem naar verschillende luchthavens

 • Nationale Luchthaven Zaventem is ongeveer 119 km & 76 minuten rijden
 • Brussels South Charleroi Airport is ongeveer 134 km & 85 minuten rijden
 • Luchthaven Oostende-Brugge is ongeveer 66 km & 51 minuten rijden
 • Internationale Luchthaven Antwerpen is ongeveer 119,85 km & 80 minuten rijden
 • Luchthaven Luik-Bierset is ongeveer 202 km & 118 minuten rijden
 • Düsseldorf Airport is ongeveer 118,66 km & 76 minuten rijden
 • Eindhoven Airport is ongeveer 202,07 km & 123 minuten rijden
 • Luchthaven van Rijsel is ongeveer km & 39 minuten rijden
 • Luchthaven van Parijs is ongeveer 120,87 km & 79 minuten rijden
 • De Luchthaven Rotterdam is ongeveer 118,66 km & 76 minuten rijden
 • De Luchthaven Amsterdam Schipholis ongeveer 275,73 km & 164 minuten rijden

 

Taxi Luchthaven Ledegem nodig? Vervoer boeken in 3 stappen

Het reserveren van uw luchthaven taxi is eenvoudig via ons online boeking systeem.

1. Zoeken

Vertel ons wanneer, waar en voor hoeveel personen u vervoer nodig hebt

2. Prijsberekening

Op basis van uw vraag berekenen wij de kostprijs van uw vervoer.

3. Reserveer Online

Reserveer en betaal veilig online met Bancontact, Visa of Mastercard.

 

Van en naar diverse luchthavens in België, Nederland en Duitsland

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin of de Luchthaven van Rijsel van Ledegem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Ledegem naar Rijsel

Een taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge van Ledegem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Ledegem naar Oostende

Een taxi van Een taxi van Brussels South Charleroi Airport of de Luchthaven van Gosselies van Ledegem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Ledegem naar Charleroi

Een taxi van Düsseldorf Airport of de Flughafen Düsseldorf van Ledegem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Ledegem naar Düsseldorf in Duitsland

Een taxi van Eindhoven Airport of de vliegbasis Eindhoven van Ledegem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Ledegem naar Eindhoven

Een taxi van de Internationale Luchthaven Antwerpen van Ledegem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Ledegem naar Antwerpen in België

Een taxi van Brussels Airport of de Nationale luchthaven van Ledegem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Ledegem naar Zaventem

Een taxi van Amsterdam Airport Schiphol of de Koninklijke Luchthaven Schiphol van Ledegem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Ledegem naar Amsterdam

Een taxi van Aéroport de Paris-Charles de Gaulle of de Luchthaven van Parijs van Ledegem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Ledegem naar Charles de Gaulle in Roissy

 

Prijzen van Taxi Ledegem Luchthaven

Er zijn meer dan 4 Taxibedrijven in Ledegem en omgeving die luchthavenvervoer aanbieden.
Het is dus onmogelijk om alle prijzen te vergelijken. Daarom bieden wij vaste prijzen aan per regio.

Bereken uw ritprijs via onze bookingsysteem, kies voor een offerte-aanvraag of contacteer ons voor een vaste prijs, geen verborgen kosten.

 

Luchthaventransfer vanuit Ledegem met privé taxi tegen vaste prijs

Kijk niet meer vol angst naar een taximeter, maar weet op voorhand hoe goedkoop u naar de luchthaven gebracht wordt. Onze prijzen zijn vast en zonder verrassingen.

Bij ons ligt de nadruk altijd op service en comfort. Reist u met ons luchthavenvervoer vanuit Ledegem, dan bent u verzekert van een ontspannen rit.

Onze chauffeurs zijn allen ervaren en ons luxe wagenpark bestaat o.a. uit wagens van Mercedes voor uw luchthaven taxi service van 2 tot 8 personen. Voordelig, betrouwbaar en comfortabel: onze privé taxidienst biedt het allemaal.

Kaart luchthavenvervoer in Ledegem

 

Mkway: uw spécialist in taxivervoer in regio 8880

Bent u ook één van de 9530 inwoners van Ledegem, Dorp in België en bent u op zoek naar een specialist in luchthavenvervoer? Met meer dan 10 jaar ervaring is het taxibedrijf Mkway gespecialiseerd in vervoer naar luchthavens in binnen- en buitenland.

Wij komen u gerust ophalen bij het stadhuis van Ledegem in de Rollegemstraat 132 of in de buurt van het OCMW in de Rollegemstraat.

De inwoners van de omliggende deelgemeentes zoals Ledegem, Rollegem-Kapelle, Sint-Eloois-Winkel komen we natuurlijk ook ophalen voor vervoer naar de luchthaven met onze prive taxi’s.

 

Algemene info van Ledegem

Info

Toerisme

Hotels

Meest gezocht

Ledegem is een dorp en gemeente in de Belgische provincie West-Vlaanderen. Ledegem ligt in het zuiden van de provincie, tussen de steden Roeselare en Kortrijk. De gemeente telt 9580 inwoners.

,

Hotel – Restaurant Daiseldaele, hotel izegem, Hotel Mercure Roeselare

ledegem gemeentehuis, ledegem op kaart, bart dochy, ledegem sauna, geert dessein, politie ledegem, ledegem weer, sint eloois winkel

 

Taxi Luchthaven vanuit Ledegem en omgeving

Natuurlijk hebben wij niet enkel klanten uit Ledegem,   maar ook van de deelgemeenten. Alvast een lijst van de meest dichtbijgelegen gemeentes waar wij luchthavenvervoer verzorgen:
Sint-Eloois-Winkel, Rollegem-Kapelle, Slijpshoek, Roodbaard, Zuidhoek, Geussesmis, Boonhoek, Nachtegaal, Sint-Pieter

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven vanuit Ledegem?

De prijs van uw taxivervoer vanuit Ledegem, is afhankelijk van de luchthaven bestemming. Het aantal personen speelt natuurlijk ook een rol. Mkway is in tegenstelling tot de traditionele taxibedrijven zoals taxibedrijven in Ledegem, een spécialist in luchthavenvervoer.

Indien wij geen wagens meer beschikbaar hebben dan verwijzen we u graag door naar onze collega taxibedrijven zoals Transferservice, AB Drive, Boderez Freddy,Taxi-Cruise.

Hierdoor kunnen wij vaak beter prijzen aanbieden dan andere vervoersbedrijven! Bereken uw ritprijs of vraag een offerte voor de prijs van uw luchthavenvervoer met privé taxi.