Taxi Luchthavenvervoer Kortessem

Zoekt u een goedkope taxi naar de luchthaven in regio Kortessem?

luchthavenvervoer taxi van Kortessem

De ervaren chauffeurs van MKWay komen u met een taxi ophalen in de regio 3720. Met onze privé taxi’s arriveert u ontspannen en snel op een luchthaven naar wens in binnen- en buitenland.

Individueel of in groep tot 8 personen brengen wij u vanuit Kortessem in een taxi naar een luchthaven die u zelf kiest! Dit in de meest comfortabele en luxueuze omstandigheden met één van onze wagens of minibussen.

 

Online BoekenContacteer ons

 

Dankzij MK-way luchthavenvervoer begint uw reis aan de voordeur in Kortessem. Een rechtstreekse taxi van bij u thuis tot in de luchthaven van Zaventem, Charleroi, Antwerpen, Düsseldorf, Eindhoven.

 

Waarom kiezen voor MKWay luchthaven taxi’s in Kortessem

 • Lage Tarieven – geen boekingskosten of toeslagen
 • Bespaar tijd en geld – Vaste tarieven & geen verrassingen
 • Betrouwbaar – ervaren & meertalige taxichauffeurs
 • Eenvoudig – online reserveren in minder dan een minuut

 

 

Reistijden met een luchthaven taxi van Kortessem naar verschillende luchthavens

 • Nationale Luchthaven Zaventem is ongeveer 88 km & 54 minuten rijden
 • Brussels South Charleroi Airport is ongeveer 119 km & 69 minuten rijden
 • Luchthaven Oostende-Brugge is ongeveer 210 km & 124 minuten rijden
 • Internationale Luchthaven Antwerpen is ongeveer 84,47 km & 56 minuten rijden
 • Luchthaven Luik-Bierset is ongeveer 43 km & 29 minuten rijden
 • Düsseldorf Airport is ongeveer 87,9 km & 54 minuten rijden
 • Eindhoven Airport is ongeveer 95,84 km & 71 minuten rijden
 • Luchthaven van Rijsel is ongeveer km & 126 minuten rijden
 • Luchthaven van Parijs is ongeveer 87,17 km & 56 minuten rijden
 • De Luchthaven Rotterdam is ongeveer 87,9 km & 54 minuten rijden
 • De Luchthaven Amsterdam Schipholis ongeveer 219,62 km & 142 minuten rijden

 

Taxi Luchthaven Kortessem nodig? Vervoer boeken in 3 stappen

Het reserveren van uw luchthaven taxi is eenvoudig via ons online boeking systeem.

1. Zoeken

Vertel ons wanneer, waar en voor hoeveel personen u vervoer nodig hebt

2. Prijsberekening

Op basis van uw vraag berekenen wij de kostprijs van uw vervoer.

3. Reserveer Online

Reserveer en betaal veilig online met Bancontact, Visa of Mastercard.

 

Van en naar diverse luchthavens in België, Nederland en Duitsland

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin of de Luchthaven van Rijsel van Kortessem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Kortessem naar Rijsel

Een taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge van Kortessem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Kortessem naar Oostende

Een taxi van Een taxi van Brussels South Charleroi Airport of de Luchthaven van Gosselies van Kortessem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Kortessem naar Charleroi

Een taxi van Düsseldorf Airport of de Flughafen Düsseldorf van Kortessem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Kortessem naar Düsseldorf in Duitsland

Een taxi van Eindhoven Airport of de vliegbasis Eindhoven van Kortessem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Kortessem naar Eindhoven

Een taxi van de Internationale Luchthaven Antwerpen van Kortessem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Kortessem naar Antwerpen in België

Een taxi van Brussels Airport of de Nationale luchthaven van Kortessem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Kortessem naar Zaventem

Een taxi van Amsterdam Airport Schiphol of de Koninklijke Luchthaven Schiphol van Kortessem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Kortessem naar Amsterdam

Een taxi van Aéroport de Paris-Charles de Gaulle of de Luchthaven van Parijs van Kortessem? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Kortessem naar Charles de Gaulle in Roissy

 

Prijzen van Taxi Kortessem Luchthaven

Er zijn meer dan 60 Taxibedrijven in Limburg en omgeving die luchthavenvervoer aanbieden.
Het is dus onmogelijk om alle prijzen te vergelijken. Daarom bieden wij vaste prijzen aan per regio.

Bereken uw ritprijs via onze bookingsysteem, kies voor een offerte-aanvraag of contacteer ons voor een vaste prijs, geen verborgen kosten.

 

Luchthaventransfer vanuit Kortessem met privé taxi tegen vaste prijs

Kijk niet meer vol angst naar een taximeter, maar weet op voorhand hoe goedkoop u naar de luchthaven gebracht wordt. Onze prijzen zijn vast en zonder verrassingen.

Bij ons ligt de nadruk altijd op service en comfort. Reist u met ons luchthavenvervoer vanuit Kortessem, dan bent u verzekert van een ontspannen rit.

Onze chauffeurs zijn allen ervaren en ons luxe wagenpark bestaat o.a. uit wagens van Mercedes voor uw luchthaven taxi service van 2 tot 8 personen. Voordelig, betrouwbaar en comfortabel: onze privé taxidienst biedt het allemaal.

Kaart luchthavenvervoer in Kortessem

 

Mkway: uw spécialist in taxivervoer in regio 3720

Bent u ook één van de 8359 inwoners van Kortessem, Plaats in België en bent u op zoek naar een specialist in luchthavenvervoer? Met meer dan 10 jaar ervaring is het taxibedrijf Mkway gespecialiseerd in vervoer naar luchthavens in binnen- en buitenland.

Wij komen u gerust ophalen bij het stadhuis van Kortessem in de Kerkplein 11 of in de buurt van het OCMW in de Kerkplein.

De inwoners van de omliggende deelgemeentes zoals Kortessem, Vliermaalroot, Wintershoven, Guigoven, Vliermaal komen we natuurlijk ook ophalen voor vervoer naar de luchthaven met onze prive taxi’s.

 

Algemene info van Kortessem

Info

Toerisme

Hotels

Meest gezocht

Kortessem is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Limburg vlak bij Hasselt. De gemeente behoort tot het kieskanton en het gerechtelijk kanton Borgloon. Geografisch en landschappelijk behoort het tot de Haspengouwse Fruitstreek.

,

Eburon Hotel – Different Hotels, Rootmolen, VillaluX

gemeente kortessem openingsuren, kortessem huis te koop, kortessem container, burgemeester kortessem, stratenplan kortessem, uit in kortessem, cd&v kortessem, gemeente kortessem dienst bevolking

 

Taxi Luchthaven vanuit Kortessem en omgeving

Natuurlijk hebben wij niet enkel klanten uit Kortessem, Kortenberg is een fusiegemeente in het hart van Midden-Brabant. Ze bestaat uit de deelgemeentes Kortenberg, Erps-Kwerps, Everberg en Meerbeek. De gemeente heeft een oppervlakte van bijna 3 500 ha en telt ongeveer 18 000 inwoners. maar ook van de deelgemeenten. Alvast een lijst van de meest dichtbijgelegen gemeentes waar wij luchthavenvervoer verzorgen:
Vliermaal, Guigoven, Vliermaalroot, Wintershoven, Meersenhoven, Zammelen, Herbroek, Eggetingen, Hoogveld, Sitsingen

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven vanuit Kortessem?

De prijs van uw taxivervoer vanuit Kortessem, is afhankelijk van de luchthaven bestemming. Het aantal personen speelt natuurlijk ook een rol. Mkway is in tegenstelling tot de traditionele taxibedrijven zoals taxibedrijven in Kortessem, een spécialist in luchthavenvervoer.

Indien wij geen wagens meer beschikbaar hebben dan verwijzen we u graag door naar onze collega taxibedrijven zoals Vanreppelen-Nijsmans,Bilzen Taxi & Koerier, Taxi Elegance, Willems Paul, E.S.S.V.,Take Out Taxi,Freddy Taxi, Axi Taxi, Taxi Luc, Wellense Taxi Centrale, VC Services Belgium, Alphacab, V-cab, Taxi Uno, Taxi Duo, Taxi Peters, Taxi Roma, Taxi-Ags, Taxi Eburon,Airport Service Patrick.

Hierdoor kunnen wij vaak beter prijzen aanbieden dan andere vervoersbedrijven! Bereken uw ritprijs of vraag een offerte voor de prijs van uw luchthavenvervoer met privé taxi.