Taxi Luchthavenvervoer Kapellen

Zoekt u een goedkope taxi naar de luchthaven in regio Kapellen?

luchthavenvervoer taxi van Kapellen

De ervaren chauffeurs van MKWay komen u met een taxi ophalen in de regio 2950. Met onze privé taxi’s arriveert u ontspannen en snel op een luchthaven naar wens in binnen- en buitenland.

Individueel of in groep tot 8 personen brengen wij u vanuit Kapellen in een taxi naar een luchthaven die u zelf kiest! Dit in de meest comfortabele en luxueuze omstandigheden met één van onze wagens of minibussen.

 

Online BoekenContacteer ons

 

Dankzij MK-way luchthavenvervoer begint uw reis aan de voordeur in Kapellen. Een rechtstreekse taxi van bij u thuis tot in de luchthaven van Zaventem, Charleroi, Antwerpen, Düsseldorf, Eindhoven.

 

Waarom kiezen voor MKWay luchthaven taxi’s in Kapellen

 • Lage Tarieven – geen boekingskosten of toeslagen
 • Bespaar tijd en geld – Vaste tarieven & geen verrassingen
 • Betrouwbaar – ervaren & meertalige taxichauffeurs
 • Eenvoudig – online reserveren in minder dan een minuut

 

 

Reistijden met een luchthaven taxi van Kapellen naar verschillende luchthavens

 • Nationale Luchthaven Zaventem is ongeveer 58 km & 44 minuten rijden
 • Brussels South Charleroi Airport is ongeveer 116 km & 82 minuten rijden
 • Luchthaven Oostende-Brugge is ongeveer 141 km & 93 minuten rijden
 • Internationale Luchthaven Antwerpen is ongeveer 21 km & 25 minuten rijden
 • Luchthaven Luik-Bierset is ongeveer 141 km & 86 minuten rijden
 • Düsseldorf Airport is ongeveer 58,27 km & 44 minuten rijden
 • Eindhoven Airport is ongeveer 96,67 km & 66 minuten rijden
 • Luchthaven van Rijsel is ongeveer km & 104 minuten rijden
 • Luchthaven van Parijs is ongeveer 11,64 km & 18 minuten rijden
 • De Luchthaven Rotterdam is ongeveer 58,27 km & 44 minuten rijden
 • De Luchthaven Amsterdam Schipholis ongeveer 152,91 km & 94 minuten rijden

 

Taxi Luchthaven Kapellen nodig? Vervoer boeken in 3 stappen

Het reserveren van uw luchthaven taxi is eenvoudig via ons online boeking systeem.

1. Zoeken

Vertel ons wanneer, waar en voor hoeveel personen u vervoer nodig hebt

2. Prijsberekening

Op basis van uw vraag berekenen wij de kostprijs van uw vervoer.

3. Reserveer Online

Reserveer en betaal veilig online met Bancontact, Visa of Mastercard.

 

Van en naar diverse luchthavens in België, Nederland en Duitsland

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin of de Luchthaven van Rijsel van Kapellen? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Kapellen naar Rijsel

Een taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge van Kapellen? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Kapellen naar Oostende

Een taxi van Een taxi van Brussels South Charleroi Airport of de Luchthaven van Gosselies van Kapellen? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Kapellen naar Charleroi

Een taxi van Düsseldorf Airport of de Flughafen Düsseldorf van Kapellen? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Kapellen naar Düsseldorf in Duitsland

Een taxi van Eindhoven Airport of de vliegbasis Eindhoven van Kapellen? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Kapellen naar Eindhoven

Een taxi van de Internationale Luchthaven Antwerpen van Kapellen? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Kapellen naar Antwerpen in België

Een taxi van Brussels Airport of de Nationale luchthaven van Kapellen? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Kapellen naar Zaventem

Een taxi van Amsterdam Airport Schiphol of de Koninklijke Luchthaven Schiphol van Kapellen? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Kapellen naar Amsterdam

Een taxi van Aéroport de Paris-Charles de Gaulle of de Luchthaven van Parijs van Kapellen? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Kapellen naar Charles de Gaulle in Roissy

 

Prijzen van Taxi Kapellen Luchthaven

Er zijn meer dan 5 Taxibedrijven in Kapellen en omgeving die luchthavenvervoer aanbieden.
Het is dus onmogelijk om alle prijzen te vergelijken. Daarom bieden wij vaste prijzen aan per regio.

Bereken uw ritprijs via onze bookingsysteem, kies voor een offerte-aanvraag of contacteer ons voor een vaste prijs, geen verborgen kosten.

 

Luchthaventransfer vanuit Kapellen met privé taxi tegen vaste prijs

Kijk niet meer vol angst naar een taximeter, maar weet op voorhand hoe goedkoop u naar de luchthaven gebracht wordt. Onze prijzen zijn vast en zonder verrassingen.

Bij ons ligt de nadruk altijd op service en comfort. Reist u met ons luchthavenvervoer vanuit Kapellen, dan bent u verzekert van een ontspannen rit.

Onze chauffeurs zijn allen ervaren en ons luxe wagenpark bestaat o.a. uit wagens van Mercedes voor uw luchthaven taxi service van 2 tot 8 personen. Voordelig, betrouwbaar en comfortabel: onze privé taxidienst biedt het allemaal.

Kaart luchthavenvervoer in Kapellen

 

Mkway: uw spécialist in taxivervoer in regio 2950

Bent u ook één van de 26745 inwoners van Kapellen, Plaats in België en bent u op zoek naar een specialist in luchthavenvervoer? Met meer dan 10 jaar ervaring is het taxibedrijf Mkway gespecialiseerd in vervoer naar luchthavens in binnen- en buitenland.

Wij komen u gerust ophalen bij het stadhuis van Kapellen in de Antwerpsesteenweg 130 of in de buurt van het OCMW in de Antwerpsesteenweg.

De inwoners van de omliggende deelgemeentes zoals komen we natuurlijk ook ophalen voor vervoer naar de luchthaven met onze prive taxi’s.

 

Algemene info van Kapellen

Info

Toerisme

Hotels

Meest gezocht

Kapellen is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente ligt in de Kempen, in het noorden van de provincie.

,

Charme Hotel & Restaurant Klokkenhof, Van der Valk Hotel Dennenhof

kapellen gemeente, kapellen belgië geplande evenementen, kapellen stratenplan, gemeente kapellen vacatures, kapellen zwembad, gemeente kapellen bevolking, kapellen container, kapellen vuurwerk

 

Taxi Luchthaven vanuit Kapellen en omgeving

Natuurlijk hebben wij niet enkel klanten uit Kapellen,   maar ook van de deelgemeenten. Alvast een lijst van de meest dichtbijgelegen gemeentes waar wij luchthavenvervoer verzorgen:
Kapellen, Kapellen, Kappellenbos, Kapelle Meersen, Kapellen, Zilverenhoek, Ertbrand, Hoogboom, Essenhout

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven vanuit Kapellen?

De prijs van uw taxivervoer vanuit Kapellen, ( kipvriendelijke gemeente ) is afhankelijk van de luchthaven bestemming. Het aantal personen speelt natuurlijk ook een rol. Mkway is in tegenstelling tot de traditionele taxibedrijven zoals taxibedrijven in Kapellen, een spécialist in luchthavenvervoer.

Indien wij geen wagens meer beschikbaar hebben dan verwijzen we u graag door naar onze collega taxibedrijven zoals Transferservice, Taksi Dave, Teza Taxi, Kapelse M-Taxi, Jeff Taxis.

Hierdoor kunnen wij vaak beter prijzen aanbieden dan andere vervoersbedrijven! Bereken uw ritprijs of vraag een offerte voor de prijs van uw luchthavenvervoer met privé taxi.