Taxi Luchthavenvervoer Ham

Zoekt u een goedkope taxi naar de luchthaven in regio Ham?

luchthavenvervoer taxi van Ham

De ervaren chauffeurs van MKWay komen u met een taxi ophalen in de regio 3945. Met onze privé taxi’s arriveert u ontspannen en snel op een luchthaven naar wens in binnen- en buitenland.

Individueel of in groep tot 8 personen brengen wij u vanuit Ham in een taxi naar een luchthaven die u zelf kiest! Dit in de meest comfortabele en luxueuze omstandigheden met één van onze wagens of minibussen.

 

Online BoekenContacteer ons

 

Dankzij MK-way luchthavenvervoer begint uw reis aan de voordeur in Ham. Een rechtstreekse taxi van bij u thuis tot in de luchthaven van Zaventem, Charleroi, Antwerpen, Düsseldorf, Eindhoven.

 

Waarom kiezen voor MKWay luchthaven taxi’s in Ham

 • Lage Tarieven – geen boekingskosten of toeslagen
 • Bespaar tijd en geld – Vaste tarieven & geen verrassingen
 • Betrouwbaar – ervaren & meertalige taxichauffeurs
 • Eenvoudig – online reserveren in minder dan een minuut

 

 

Reistijden met een luchthaven taxi van Ham naar verschillende luchthavens

 • Nationale Luchthaven Zaventem is ongeveer 79 km & 53 minuten rijden
 • Brussels South Charleroi Airport is ongeveer 137 km & 88 minuten rijden
 • Luchthaven Oostende-Brugge is ongeveer 181 km & 113 minuten rijden
 • Internationale Luchthaven Antwerpen is ongeveer 54,7 km & 41 minuten rijden
 • Luchthaven Luik-Bierset is ongeveer 73 km & 50 minuten rijden
 • Düsseldorf Airport is ongeveer 78,8 km & 53 minuten rijden
 • Eindhoven Airport is ongeveer 64,86 km & 55 minuten rijden
 • Luchthaven van Rijsel is ongeveer km & 124 minuten rijden
 • Luchthaven van Parijs is ongeveer 57,41 km & 41 minuten rijden
 • De Luchthaven Rotterdam is ongeveer 0 km & 0 minuten rijden
 • De Luchthaven Amsterdam Schipholis ongeveer 188,63 km & 125 minuten rijden

 

Taxi Luchthaven Ham nodig? Vervoer boeken in 3 stappen

Het reserveren van uw luchthaven taxi is eenvoudig via ons online boeking systeem.

1. Zoeken

Vertel ons wanneer, waar en voor hoeveel personen u vervoer nodig hebt

2. Prijsberekening

Op basis van uw vraag berekenen wij de kostprijs van uw vervoer.

3. Reserveer Online

Reserveer en betaal veilig online met Bancontact, Visa of Mastercard.

 

Van en naar diverse luchthavens in België, Nederland en Duitsland

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin of de Luchthaven van Rijsel van Ham? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Ham naar Rijsel

Een taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge van Ham? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Ham naar Oostende

Een taxi van Een taxi van Brussels South Charleroi Airport of de Luchthaven van Gosselies van Ham? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Ham naar Charleroi

Een taxi van Düsseldorf Airport of de Flughafen Düsseldorf van Ham? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Ham naar Düsseldorf in Duitsland

Een taxi van Eindhoven Airport of de vliegbasis Eindhoven van Ham? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Ham naar Eindhoven

Een taxi van de Internationale Luchthaven Antwerpen van Ham? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Ham naar Antwerpen in België

Een taxi van Brussels Airport of de Nationale luchthaven van Ham? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Ham naar Zaventem

Een taxi van Amsterdam Airport Schiphol of de Koninklijke Luchthaven Schiphol van Ham? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Ham naar Amsterdam

Een taxi van Aéroport de Paris-Charles de Gaulle of de Luchthaven van Parijs van Ham? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Ham naar Charles de Gaulle in Roissy

 

Prijzen van Taxi Ham Luchthaven

Er zijn meer dan 1 Taxibedrijf in de omgeving van Ham die luchthavenvervoer aanbieden.
Het is dus onmogelijk om alle prijzen te vergelijken. Daarom bieden wij vaste prijzen aan per regio.

Bereken uw ritprijs via onze bookingsysteem, kies voor een offerte-aanvraag of contacteer ons voor een vaste prijs, geen verborgen kosten.

 

Luchthaventransfer vanuit Ham met privé taxi tegen vaste prijs

Kijk niet meer vol angst naar een taximeter, maar weet op voorhand hoe goedkoop u naar de luchthaven gebracht wordt. Onze prijzen zijn vast en zonder verrassingen.

Bij ons ligt de nadruk altijd op service en comfort. Reist u met ons luchthavenvervoer vanuit Ham, dan bent u verzekert van een ontspannen rit.

Onze chauffeurs zijn allen ervaren en ons luxe wagenpark bestaat o.a. uit wagens van Mercedes voor uw luchthaven taxi service van 2 tot 8 personen. Voordelig, betrouwbaar en comfortabel: onze privé taxidienst biedt het allemaal.

Kaart luchthavenvervoer in Ham

 

Mkway: uw spécialist in taxivervoer in regio 3945

Bent u ook één van de 10618 inwoners van Ham, Gemeente in België en bent u op zoek naar een specialist in luchthavenvervoer? Met meer dan 10 jaar ervaring is het taxibedrijf Mkway gespecialiseerd in vervoer naar luchthavens in binnen- en buitenland.

Wij komen u gerust ophalen bij het stadhuis van Ham in de Dorpsstraat 19 of in de buurt van het OCMW in de Roerdompstraat.

De inwoners van de omliggende deelgemeentes zoals Kwaadmechelen, Oostham komen we natuurlijk ook ophalen voor vervoer naar de luchthaven met onze prive taxi’s.

 

Algemene info van Ham

Info

Toerisme

Hotels

Meest gezocht

Ham is een gemeente in de provincie Limburg in België en behoort tot het kieskanton en het gerechtelijk kanton Beringen. Ze telt ruim 10.000 inwoners.

,

The Fox

3 sterren gemiddeld 97 €.

ham gemeente, ham belgië geplande evenementen, gemeente ham overlijdens, werken ham kwaadmechelen, ham betekenis, ham postcode, politie ham, postcode kwaadmechelen

 

Taxi Luchthaven vanuit Ham en omgeving

Natuurlijk hebben wij niet enkel klanten uit Ham, In het uiterste westen van de provincie Limburg bevindt zich de gemeente Ham. Deze gemeente ontstond in 1977 door de fusie van de twee gemeenten Oostham en Kwaadmechelen. De bijna 10 000 inwoners van Ham noemt men uiteraard niet Hammen, maar Hammenaren. Het gemeentebestuur probeert er vooral cultuur te promoten door een gedeelte van het inschrijvingsgeld voor een opleiding aan een academie (voor muziek, kunst …) zowel voor kinderen als volwassenen terug te betalen. Voor een aantal grote evenementen buiten de gemeente legt de gemeente zelfs cultuurbussen in. maar ook van de deelgemeenten. Alvast een lijst van de meest dichtbijgelegen gemeentes waar wij luchthavenvervoer verzorgen:
Marbaix, Ham-sur-Heure, Ham-sur-Sambre, Oostham, Genenbos, Genenbemd, Cour-sur-Heure, Jamioulx, Nalinnes, Ham, Ham, Ham-sur-Heure-Nalinnes, Zwartenhoek, Gerheide, Gerhees, Genendijk

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven vanuit Ham?

De prijs van uw taxivervoer vanuit Ham, ( natuur in overvloed ) is afhankelijk van de luchthaven bestemming. Het aantal personen speelt natuurlijk ook een rol. Mkway is in tegenstelling tot de traditionele taxibedrijven zoals taxibedrijven in Ham, een spécialist in luchthavenvervoer.

Indien wij geen wagens meer beschikbaar hebben dan verwijzen we u graag door naar onze collega taxibedrijven zoals Aleena, Taxi Gerard, Taxi Jenny Cumps, Leuvense Taxi Maatschappij, Leuvense Taxi Maatschappij, Taksi Dave, Taxi Uno, Freeway Taxi, Taxi Daniel Turnhout, Eco-Taxi, Taxi Cedric, Taxi Roma, Bio Taxi, Taxi René, Taxi-Ags, Taxi Peters,Transport Taxi Marcel en Zoon nv, G T M, I drive 4 You, Taxc.

Hierdoor kunnen wij vaak beter prijzen aanbieden dan andere vervoersbedrijven! Bereken uw ritprijs of vraag een offerte voor de prijs van uw luchthavenvervoer met privé taxi.