Taxi Luchthavenvervoer Borsbeek

Zoekt u een goedkope taxi naar de luchthaven in regio Borsbeek?

luchthavenvervoer taxi van Borsbeek

De ervaren chauffeurs van MKWay komen u met een taxi ophalen in de regio 2150. Met onze privé taxi’s arriveert u ontspannen en snel op een luchthaven naar wens in binnen- en buitenland.

Individueel of in groep tot 8 personen brengen wij u vanuit Borsbeek in een taxi naar een luchthaven die u zelf kiest! Dit in de meest comfortabele en luxueuze omstandigheden met één van onze wagens of minibussen.

 

Online BoekenContacteer ons

 

Dankzij MK-way luchthavenvervoer begint uw reis aan de voordeur in Borsbeek. Een rechtstreekse taxi van bij u thuis tot in de luchthaven van Zaventem, Charleroi, Antwerpen, Düsseldorf, Eindhoven.

 

Waarom kiezen voor MKWay luchthaven taxi’s in Borsbeek

 • Lage Tarieven – geen boekingskosten of toeslagen
 • Bespaar tijd en geld – Vaste tarieven & geen verrassingen
 • Betrouwbaar – ervaren & meertalige taxichauffeurs
 • Eenvoudig – online reserveren in minder dan een minuut

 

 

Reistijden met een luchthaven taxi van Borsbeek naar verschillende luchthavens

 • Nationale Luchthaven Zaventem is ongeveer 44 km & 37 minuten rijden
 • Brussels South Charleroi Airport is ongeveer 107 km & 75 minuten rijden
 • Luchthaven Oostende-Brugge is ongeveer 132 km & 87 minuten rijden
 • Internationale Luchthaven Antwerpen is ongeveer 1,95 km & 6 minuten rijden
 • Luchthaven Luik-Bierset is ongeveer 120 km & 74 minuten rijden
 • Düsseldorf Airport is ongeveer 44,44 km & 37 minuten rijden
 • Eindhoven Airport is ongeveer 83,13 km & 54 minuten rijden
 • Luchthaven van Rijsel is ongeveer km & 98 minuten rijden
 • Luchthaven van Parijs is ongeveer 8,49 km & 14 minuten rijden
 • De Luchthaven Rotterdam is ongeveer 0 km & 0 minuten rijden
 • De Luchthaven Amsterdam Schipholis ongeveer 164,71 km & 102 minuten rijden

 

Taxi Luchthaven Borsbeek nodig? Vervoer boeken in 3 stappen

Het reserveren van uw luchthaven taxi is eenvoudig via ons online boeking systeem.

1. Zoeken

Vertel ons wanneer, waar en voor hoeveel personen u vervoer nodig hebt

2. Prijsberekening

Op basis van uw vraag berekenen wij de kostprijs van uw vervoer.

3. Reserveer Online

Reserveer en betaal veilig online met Bancontact, Visa of Mastercard.

 

Van en naar diverse luchthavens in België, Nederland en Duitsland

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin of de Luchthaven van Rijsel van Borsbeek? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Borsbeek naar Rijsel

Een taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge van Borsbeek? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Borsbeek naar Oostende

Een taxi van Een taxi van Brussels South Charleroi Airport of de Luchthaven van Gosselies van Borsbeek? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Borsbeek naar Charleroi

Een taxi van Düsseldorf Airport of de Flughafen Düsseldorf van Borsbeek? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Borsbeek naar Düsseldorf in Duitsland

Een taxi van Eindhoven Airport of de vliegbasis Eindhoven van Borsbeek? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Borsbeek naar Eindhoven

Een taxi van de Internationale Luchthaven Antwerpen van Borsbeek? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Borsbeek naar Antwerpen in België

Een taxi van Brussels Airport of de Nationale luchthaven van Borsbeek? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Borsbeek naar Zaventem

Een taxi van Amsterdam Airport Schiphol of de Koninklijke Luchthaven Schiphol van Borsbeek? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Borsbeek naar Amsterdam

Een taxi van Aéroport de Paris-Charles de Gaulle of de Luchthaven van Parijs van Borsbeek? Ontdek ons luchthavenvervoer vanuit Borsbeek naar Charles de Gaulle in Roissy

 

Prijzen van Taxi Borsbeek Luchthaven

Er zijn meer dan 5 Taxibedrijven in Borsbeek en omgeving die luchthavenvervoer aanbieden.
Het is dus onmogelijk om alle prijzen te vergelijken. Daarom bieden wij vaste prijzen aan per regio.

Bereken uw ritprijs via onze bookingsysteem, kies voor een offerte-aanvraag of contacteer ons voor een vaste prijs, geen verborgen kosten.

 

Luchthaventransfer vanuit Borsbeek met privé taxi tegen vaste prijs

Kijk niet meer vol angst naar een taximeter, maar weet op voorhand hoe goedkoop u naar de luchthaven gebracht wordt. Onze prijzen zijn vast en zonder verrassingen.

Bij ons ligt de nadruk altijd op service en comfort. Reist u met ons luchthavenvervoer vanuit Borsbeek, dan bent u verzekert van een ontspannen rit.

Onze chauffeurs zijn allen ervaren en ons luxe wagenpark bestaat o.a. uit wagens van Mercedes voor uw luchthaven taxi service van 2 tot 8 personen. Voordelig, betrouwbaar en comfortabel: onze privé taxidienst biedt het allemaal.

Kaart luchthavenvervoer in Borsbeek

 

Mkway: uw spécialist in taxivervoer in regio 2150

Bent u ook één van de 10540 inwoners van Borsbeek, Plaats in België en bent u op zoek naar een specialist in luchthavenvervoer? Met meer dan 10 jaar ervaring is het taxibedrijf Mkway gespecialiseerd in vervoer naar luchthavens in binnen- en buitenland.

Wij komen u gerust ophalen bij het stadhuis van Borsbeek in de de Robianostraat 64 of in de buurt van het OCMW in de Lucien Hendrickxlei.

De inwoners van de omliggende deelgemeentes zoals komen we natuurlijk ook ophalen voor vervoer naar de luchthaven met onze prive taxi’s.

 

Algemene info van Borsbeek

Info

Toerisme

Hotels

Meest gezocht

Borsbeek is een plaats en gemeente in de provincie Antwerpen. De gemeente telt ruim 10.000 inwoners. Borsbeek behoort tot het kieskanton Kontich en het gerechtelijk kanton Schilde.

B-aparthotel Moretus, Dreamotel

3 sterren gemiddeld 96 €.

borsbeek gemeentehuis, borsbeek bib, borsbeek belgië geplande evenementen, kerstboomverbranding borsbeek, gemeente borsbeek vacatures, kerstboomverbranding borsbeek 2017, politie borsbeek, kerstmarkt borsbeek 2016

 

Taxi Luchthaven vanuit Borsbeek en omgeving

Natuurlijk hebben wij niet enkel klanten uit Borsbeek,   maar ook van de deelgemeenten. Alvast een lijst van de meest dichtbijgelegen gemeentes waar wij luchthavenvervoer verzorgen:
Laar, Silsburg, Achterrot

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven vanuit Borsbeek?

De prijs van uw taxivervoer vanuit Borsbeek, is afhankelijk van de luchthaven bestemming. Het aantal personen speelt natuurlijk ook een rol. Mkway is in tegenstelling tot de traditionele taxibedrijven zoals taxibedrijven in Borsbeek, een spécialist in luchthavenvervoer.

Indien wij geen wagens meer beschikbaar hebben dan verwijzen we u graag door naar onze collega taxibedrijven zoals Transferservice, Taksi Dave, Taxani, Teza Taxi, Gele Taxi.

Hierdoor kunnen wij vaak beter prijzen aanbieden dan andere vervoersbedrijven! Bereken uw ritprijs of vraag een offerte voor de prijs van uw luchthavenvervoer met privé taxi.