Luchthavenvervoer Gent → Zaventem

U

woont in de regio Gent en zoekt naar een goedkope, snelle, flexibele en veilige manier op in de luchthaven van Zaventem te geraken? MK-Way biedt luchthavenvervoer van Gent naar Zaventem met privéchauffeur vanaf € 85,-.

MK-Way biedt luchthavenvervoer aan naar de verschillende luchthavens in binnen- en buitenland. Afhankelijk van het aantal passagiers kunt u kiezen uit één van onze luxewagens tot 4 personen of onze luxeminibus tot 7 personen.

Uw vervoer vanuit Gent reserveren is eenvoudig. Reserveer online via ons boekingssysteem of contacteer ons via telefoon of e-mail.

Online Boeken Contacteer ons

Begin uw reis al aan de voordeur van uw woonplaats in Gent en omgeving. Onze privéchauffeur komt u thuis ophalen en brengt u met een rechtstreekse transfer naar de luchthaven Brussels Airport in Zaventem

Recent & veilig wagenpark
Geen verborgen kosten
24/7 klantendienst
Veilig online betalen
100% tevreden klanten

Prijzen luchthavenvervoer Gent naar Zaventem

Het Gentse telt meer dan 42 bedrijven die luchthavenvervoer naar Zaventem aanbieden. Voor u dus onbegonnen werk om alle prijzen met elkaar te vergelijken. Daarom vindt u hieronder de vaste prijzen die wij hanteren. Bij het reserveren van uw luchthavenvervoer van Gent naar Zaventem krijgt u meteen een vaste prijs, geen verborgen kosten. Boek vandaag nog uw luchthavenvervoer aan een vaste prijs via ons online boekingssysteem.

Luchthavenvervoer vanuit regio Gent
Aantal personen 1-4 pers. 5-7 pers.
Luchthavenvervoer naar Zaventem vanaf € 85,- vanaf € 95,-

 

Online Boeken Contacteer ons

Recent & veilig wagenpark

Geen verborgen kosten

24/7 klantendienst

Veilig online betalen

100% tevreden klanten

Alle voordelen van Luchthavenvervoer vanuit Gent naar Zaventem

In vele gevallen is luchthavenvervoer veel goedkoper, flexibeler, sneller en veiliger dan de luchthavenparkings van
Zaventem, Charleroi, Eindhoven of een andere luchthaven waar u zal vertrekken.


Goedkoop

De prijs van een luchthavenparking kan vaak oplopen tot honderden euro’s, zeker wanneer u een langere tijd wenst te parkeren. Luchthavenvervoer is een goedkoop alternatief voor lang parkeren op de luchthaven van Zaventem


Flexibel

Bent u alleen, een gezin of een groep? Het maakt niet uit met hoeveel u bent, wij zorgen ervoor dat uw volledig gezelschap naar de luchthaven van Zaventem wordt gebracht in een luxewagen of luxeminibus.


Veilig

Privévervoer naar de luchthaven is in vele opzichten ook veilig: u moet zelf bijvoorbeeld niet meer rijden naar Gent-Zaventem na een lange vlucht of ’s nachts. Daarnaast blijft uw eigen wagen gewoon thuis veilig staan


Snel

Een parkeerplaats zoeken, onverwachte wegwerkzaamheden, geen vertragingen van het openbaar vervoer in het treinstation Gent-Sint-Pieters. Ons vervoer is vaak de snelste weg naar de luchthaven bij vertrek en aankomst

Wanneer vertrekken van Gent naar luchthaven van Zaventem?

Vanuit Gent is het ongeveer 68 kilometer of 50 minuten rijden tot de luchthaven van Zaventem bij normaal verkeer, buiten de spits.

In het algemeen kunt u aannemen dat u 2 uur voor de vertrektijd van uw vlucht aanwezig moet zijn aan de incheckbalie van de luchtvaartmaatschappij. Dit is een aanbeveling voor de korte vluchten.

Voor de middellange- en lange afstandsvluchten (Tel Aviv, Afrika, USA en Canada) is 2u30 min tot 3u geen slechte keuze. Meer informatie vindt u bij uw reismaatschappij of op de officiële website van Brussels Airport.

Voorbeeld: uw vlucht naar Turkije vertrekt om 20u00 in de luchthaven van Zaventem. In dat geval zal de chauffeur u komen ophalen rond 16u45. Zo hebben we nog een marge van 25 minuten om de bagage in en uit te laden.

Hoe werkt ons luchthavenvervoer van Gent naar Zaventem?

  1. U reserveert eenvoudig uw vervoer naar de luchthaven van Zaventem via ons online boekingssysteem. U geeft het vertrekadres van uw woonplaats in regio Gent en kiest uit de lijst van bestemmingen voor “luchthaven Zaventem” of “Brussels Airport”.
  2. U ontvangt een bevestiging via e-mail van uw reservering voor uw luchthavenvervoer vanuit Gent naar Brussels Airport te Zaventem
  3. U wordt op de dag van vertrek opgehaald in Gent voor het vervoer naar Zaventem
  4. U wordt vlakbij bij de vetrekhal van de nationale luchthaven door onze chauffeur afgezet
  5. Bij uw terugkomst in de luchthaven van Zaventem wacht onze chauffeur in de aankomsthal voor de “Java Coffee Shop” met een bordje/tablet met de naam van de persoon, firma of van de groep erop. Wij vertrekken rechtstreeks naar Gent via de snelste route

Goedkoop luchthavenvervoer: scherpe tarieven

U bent op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer vanuit Gent? Geen probleem, MK-way biedt zeer scherpe prijzen omdat we gewoon gespecialiseerd zijn in luchthavenvervoer. Door onze volumes, alsook automatisch boekingssysteem kunnen wij betere prijzen aanbieden dan de concurrenten.

Wij hebben duidelijke en vaste tarieven, geen instapkosten en geen verborgen kosten zoals weekend- of nachttarieven. U krijgt vooraf een bevestiging van de prijs voor uw luchthavenvervoer Gent – Zaventem.

Reserveren?

Gebruik ons online boekingssysteem om uw rit te reserveren en de kostprijs te berekenen!
Luchthavenvervoer boeken >