Luchthavenvervoer Gent → Charleroi

U

woont in de regio Gent en zoekt naar een goedkope, snelle, flexibele en veilige manier op in de luchthaven van Charleroi te geraken? MK-Way biedt luchthavenvervoer van Gent naar Charleroi met privéchauffeur vanaf € 120,-.

Online Boeken Contacteer ons

“Begin uw reis al aan de voordeur van uw woonplaats in Gent. Onze privéchauffeur komt u thuis ophalen en brengt u met een rechtstreekse transfer naar Brussels South Charleroi Airport

Recent & veilig wagenpark
Geen verborgen kosten
24/7 klantendienst
Veilig online betalen
100% tevreden klanten

Prijzen luchthavenvervoer Gent naar Charleroi

Het Gentse telt meer dan 41 bedrijven die luchthavenvervoer naar Charleroi aanbieden. Voor u dus onbegonnen werk om alle prijzen met elkaar te vergelijken. Daarom vindt u hieronder de vaste en scherpe prijzen die wij hanteren. Bij het reserveren van uw luchthavenvervoer van Gent naar Charleroi krijgt u meteen een vaste prijs, geen verborgen kosten. Boek vandaag nog uw luchthavenvervoer aan een vaste prijs via ons online boekingssysteem.

Luchthavenvervoer vanuit regio Gent
Aantal personen 1-4 pers. 5-7 pers.
Luchthavenvervoer naar Charleroi vanaf € 120,- vanaf € 145,-

 

Online Boeken Contacteer ons

Recent & veilig wagenpark

Geen verborgen kosten

24/7 klantendienst

Veilig online betalen

100% tevreden klanten

Alle voordelen van Luchthavenvervoer vanuit Gent naar Charleroi

In vele gevallen is luchthavenvervoer veel goedkoper, flexibeler, sneller en veiliger dan de luchthavenparkings van
Zaventem, Charleroi, Eindhoven of een andere luchthaven waar u zal vertrekken.


Goedkoop

De prijs van een luchthavenparking kan vaak oplopen tot honderden euro’s, zeker wanneer u een langere tijd wenst te parkeren. Luchthavenvervoer is een goedkoop alternatief voor lang parkeren op de luchthaven van Charleroi


Flexibel

Bent u alleen, een gezin of een groep? Het maakt niet uit met hoeveel u bent, wij zorgen ervoor dat uw volledig gezelschap naar de luchthaven van Charleroi wordt gebracht in een luxewagen of luxeminibus.


Veilig

Privévervoer naar de luchthaven is in vele opzichten ook veilig: u moet zelf bijvoorbeeld niet meer rijden naar Gent-Charleroi na een lange vlucht of ’s nachts. Daarnaast blijft uw eigen wagen gewoon thuis veilig staan


Snel

Een parkeerplaats zoeken, onverwachte wegwerkzaamheden, geen vertragingen van het openbaar vervoer in het treinstation Gent-Sint-Pieters. Ons vervoer is vaak de snelste weg naar de luchthaven bij vertrek en aankomst

Wanneer vertrekken van Gent naar de luchthaven van Charleroi?

Vanuit Gent is het ongeveer 111 kilometer of 1u en 15 minuten rijden tot de luchthaven van Charleroi bij normaal verkeer, buiten de spitsuren.

In het algemeen kunt u aannemen dat u 2 uur voor de vertrektijd van uw vlucht aanwezig moet zijn aan de incheckbalie van de luchtvaartmaatschappij. Tijdens drukke perioden (schoolvakantie, vóór een feestdag, …) wordt aangeranden om zeker 3 uur vóór het voorziene uur van vertrek op de luchthaven aan te komen. Meer informatie vindt u bij uw reismaatschappij of op de website van Charleroi Airport.

Voorbeeld: uw vlucht naar Alicante vertrekt om 21u00 in de luchthaven van Charleroi. In dat geval zal de chauffeur u komen ophalen rond 17u20. Zo hebben we nog een marge van 25 minuten om de bagage in en uit te laden.

Hoe werkt ons luchthavenvervoer van Gent naar Charleroi?

  1. U reserveert eenvoudig uw vervoer naar de Brussels South Charleroi Airport via ons online boekingssysteem. U geeft het vertrekadres van uw woonplaats in Gent en kiest uit de lijst van bestemmingen voor “luchthaven Charleroi” of “Brussels South Charleroi Airport”.
  2. U ontvangt een bevestiging via e-mail van uw reservering voor uw luchthavenvervoer vanuit Gent naar Brussels South Airport te Charleroi
  3. U wordt op de dag van vertrek opgehaald in Gent voor het vervoer naar Charleroi
  4. U wordt vlakbij bij de vetrekhal van de Charleroi luchthaven door onze chauffeur afgezet
  5. Bij uw terugkomst in de luchthaven van Charleroi wacht onze chauffeur in de aankomsthal vlakbij het JetAir center met een bordje/tablet met de naam van de persoon, firma of van de groep erop. Wij vertrekken rechtstreeks naar Gent via de snelste route.

Goedkoop luchthavenvervoer: scherpe tarieven

U bent op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer vanuit Gent? Geen probleem, MK-way biedt zeer scherpe prijzen omdat we gewoon gespecialiseerd zijn in luchthavenvervoer. Door onze volumes, alsook automatisch boekingssysteem kunnen wij betere prijzen aanbieden dan de concurrenten.

Wij hebben duidelijke en vaste tarieven, geen instapkosten en geen verborgen kosten zoals weekend- of nachttarieven. U krijgt vooraf een bevestiging van de prijs voor uw luchthavenvervoer vanuit Gent naar Charleroi.

Reserveren?

Gebruik ons online boekingssysteem om uw rit te reserveren en de kostprijs te berekenen!
Luchthavenvervoer boeken >