Luchthavenvervoer Brussel → Antwerpen

U

woont in de regio Brussel en zoekt naar een goedkope, snelle, flexibele en veilige manier op in de Internationale Luchthaven Antwerpen (Deurne) te geraken? MK-Way biedt luchthavenvervoer van Brussel naar Antwerpen met privéchauffeur vanaf € 85,-.

Online Boeken Contacteer ons

Begin uw reis al aan de voordeur van uw woonplaats in Brussel en omgeving. Onze privéchauffeur komt u thuis ophalen en brengt u met een rechtstreekse transfer naar de luchthaven Luchthaven Deurne in Antwerpen

Recent & veilig wagenpark
Geen verborgen kosten
24/7 klantendienst
Veilig online betalen
100% tevreden klanten

Prijzen luchthavenvervoer Brussel naar Antwerpen

Het Brusselse telt meer dan 42 bedrijven die luchthavenvervoer naar Antwerpen aanbieden. Voor u dus onbegonnen werk om alle prijzen met elkaar te vergelijken. Daarom vindt u hieronder de vaste prijzen die wij hanteren. Bij het reserveren van uw luchthavenvervoer van Brussel naar Antwerpen krijgt u meteen een vaste prijs, geen verborgen kosten. Boek vandaag nog uw luchthavenvervoer aan een vaste prijs via ons online boekingssysteem.

Luchthavenvervoer vanuit regio Brussel
Aantal personen 1-4 pers. 5-7 pers.
Luchthaven Antwerpen vanaf € 70,- vanaf € 80,-

 

Online Boeken Contacteer ons

Recent & veilig wagenpark

Geen verborgen kosten

24/7 klantendienst

Veilig online betalen

100% tevreden klanten

Alle voordelen van Luchthavenvervoer vanuit Brussel naar Antwerpen


Goedkoop

De prijs van een luchthavenparking kan vaak oplopen tot honderden euro’s, zeker wanneer u een langere tijd wenst te parkeren. Luchthavenvervoer is een goedkoop alternatief voor lang parkeren op de luchthaven van Antwerpen


Flexibel

Bent u alleen, een gezin of een groep? Het maakt niet uit met hoeveel u bent, wij zorgen ervoor dat uw volledig gezelschap naar de luchthaven van Antwerpen wordt gebracht in een luxewagen of luxeminibus.


Veilig

Privévervoer naar de luchthaven is in vele opzichten ook veilig: u moet zelf bijvoorbeeld niet meer rijden naar Brussel-Antwerpen na een lange vlucht of ’s nachts. Daarnaast blijft uw eigen wagen gewoon thuis veilig staan


Snel

Een parkeerplaats zoeken, onverwachte wegwerkzaamheden, geen vertragingen van het openbaar vervoer in tussen Brussel & Antwerpen. Ons vervoer is vaak de snelste weg naar de luchthaven bij vertrek en aankomst

Wanneer vertrekken vanuit Brussel naar de luchthaven van Antwerpen?

Vanuit Brussel is het ongeveer 53 kilometer of 45 minuten rijden tot de luchthaven van Antwerpen bij normaal verkeer, buiten de spitsuren.

In het algemeen kunt u aannemen dat u 2 uur voor de vertrektijd van uw vlucht aanwezig moet zijn aan de incheckbalie van de luchtvaartmaatschappij. Tijdens drukke perioden (schoolvakantie, vóór een feestdag, …) wordt aangeraden om zeker 3 uur vóór het voorziene uur van vertrek op de luchthaven aan te komen. Meer informatie vindt u bij uw reismaatschappij.

Voorbeeld: uw vlucht naar Palma de Mallorca vertrekt om 8u00 in de luchthaven van Antwerpen. In dat geval zal de chauffeur u komen ophalen rond 4u50. Zo hebben we nog een marge van 25 minuten om de bagage in en uit te laden.

Hoe werkt ons luchthavenvervoer van Brussel naar Antwerpen?

  1. U reserveert eenvoudig uw vervoer naar de luchthaven van Antwerpen via ons online boekingssysteem. U geeft het vertrekadres van uw woonplaats in regio Brussel en kiest uit de lijst van bestemmingen voor “luchthaven Antwerpen” of “luchthaven Deurne”.
  2. U ontvangt een bevestiging via e-mail van uw reservering voor uw luchthavenvervoer vanuit Brussel naar Luchthaven Deurne te Antwerpen
  3. U wordt op de dag van vertrek opgehaald in Brussel voor het vervoer naar Antwerpen
  4. U wordt vlakbij bij de vetrekhal van de Antwerpen luchthaven door onze chauffeur afgezet
  5. Bij uw terugkomst in de luchthaven van Antwerpen wacht onze chauffeur in de aankomsthal met een bordje/tablet met de naam van de persoon, firma of van de groep erop. Wij vertrekken rechtstreeks naar Brussel via de snelste route.

Goedkoop luchthavenvervoer: scherpe tarieven

U bent op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer vanuit Brussel? Geen probleem, MK-way biedt zeer scherpe prijzen omdat we gewoon gespecialiseerd zijn in luchthavenvervoer. Door onze volumes, alsook automatisch boekingssysteem kunnen wij betere prijzen aanbieden dan de concurrenten.

Wij hebben duidelijke en vaste tarieven, geen instapkosten en geen verborgen kosten zoals weekend- of nachttarieven. U krijgt vooraf een bevestiging van de prijs voor uw luchthavenvervoer Brussel – Antwerpen.

Reserveren?

Gebruik ons online boekingssysteem om uw rit te reserveren en de kostprijs te berekenen!
Luchthavenvervoer boeken >